Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


Ara i Aquí 8 de febrer de 2018

 • Ara i aquí 2.0 - Lara Vilamala i Gabriel Ubach

  Avui hem convidat al Cafè per parlar de la vaga del funcionariat a Gabriel Ubach, portaveu de la Plataforma sindical i secretari general de l'USDA, i a la representant del CFPA, la Lara Vilamala. Tots dos són membres de la Comissió consultiva de la Funció Pública.

 • El cafè del Ara i Aquí Cafè amb Lara Vilamala i Gabriel Ubach

  Cafè amb Gabriel Ubach, portaveu de la Plataforma sindical i secretari general de l'USDA, i amb la representant del CFPA, la Lara Vilamala. Tots dos són membres de la Comissió consultiva de la Funció Pública.

 • Un gir a la història

  Els primers britànics moderns tenien la pell "fosca i gairebé negra", segons les anàlisis d'ADN de l'esquelet del 'Home de Cheddar', que va viure a les illes fa uns 10.000 anys i les restes del qual van ser trobats a Somerset, al sud-oest d'Anglaterra. Les conclusions de la investigació realitzada per experts de l'University College de Londres (UCL) difereix notablement amb la reconstrucció -amb la pell notablement més blanca- que s'exhibia fins ara al Museu d'Història Natural. Aquest ha estat el tema d'avui de l'Apunt de la Viviana Besolí.

 • A la recerca de la immunitat

  Hem tingut cita avui a l'Àrea de salut amb la pediatra Dra. Mariona Ferrer. Avui hem dedicat l'espai Pediatria Km.0-versió ràdio a les vacunes. Sabeu quin és el seu orígen? Tipus, components, mites i llegendes, etc

 • Fred i inestabilitat, encara per dies

  Hem tancat la tercera hora del programa amb el Jose`Tomàs i l'ampliació de la previsió del temps de cara al cap de setmana.

 • El paradís està a l'altra punta del món

  L'espai 'De viatge' d'avui, amb la directora de Viatges Pyrénées, l'Imma Codina, ha tractat sobre la Polinèsia francesa i, sobre tot, sobre les anomenades Illes de la Societat, on es troben Tahití i Bora Bora, per exemple.

 • Doble espai 'En connexió' amb Èric Jover i Sílvia Gabarre

  Hem tancat el programa amb el president de Demòcrates Per Andorra, Èric Jover, amb qui hem comentat la reunió de l'executiva d'ahir, i amb la directora de la CEA, la Silvia Gabarre, que ha explicat els temes principals de la trobada que ahir van mantenir amb els consellers del Partit Socialdemòcrata d'Andorra.

Facebook

Twitter