Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


Ara i Aquí 9 de gener de 2018

 • Ara i aquí 2.0 - Sílvia Bonet

  Ha visitat avui el Cafè de l'Ara i Aquí la consellera general independent del grup parlamentari mixt, la Sílvia Bonet. Un dels personatges d'actualitat, després del seu posicionament a favor de la reformulació del grup mixt que van proposar els consellers escindits del grup liberal.

 • El cafè del Ara i Aquí amb Sílvia Bonet

  Cafè amb la consellera general independent del grup parlamentari mixt, la Sílvia Bonet.

 • L'eterna polèmica de l'obsolescència programada

  La justícia francesa ha obert una investigació preliminar a Apple per les sospites d"obsolescència programada" d'alguns models d'iPhone. El gegant nord-americà està acusat de reduir voluntàriament la vida i el rendiment dels seus telèfons. Aquest ha estat el tema de l'Apunt de la Viviana Besolí.

 • Una forma d'assetjament

  Molt interessants avui les reflexions de la Núria Prenafeta sobre la intimidació intel·lectual. Un tipus d'assetjament que posa de manifest la inseguretat de qui l'exerceix sobre l'altre. Suposen el menysprear l'altre en funció de les seves baixes notes , del seu baix nivell d'estudis o de la seva capacitat intel·lectual. El "superior" menysprea a l'"inferior" a través del sarcasme i la burla, cosa que afecta a la seva autoestima tant en edat infantil com adulta.

 • Títols que no fan referència a massa res

  L'Òscar Royo ens ha portat avui un espai 'Temàtics" dedicat a cançons que fan referència a temes de menjar o beure en el seu títol, malgrat que la cançó no en diu res al seu text.

 • Els reptes del 2018

  El Pere Augé ha repassat a l'espai d'Economia i empresa' els principals reptes que identifica l'empresariat andorrà per aquest 2018. Una part d'ells, recollits a l'article d'opinió a l'Ara Andorra, que porta per títol "A qui hem de fer CASS?"

 • L'el·logi al volum de Jaume Plensa

  La Ruth Casabella ha tancat el programa amb les 'Receptes d'art'. Avui ha parlat de la vida i l'obra de Jaume Plensa, l'autor dels "Set poetes".

Facebook

Twitter