Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Actualitat musical

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • La revista d'Actualitat musical

  La Meri Picart ens ha fet una repassada a les notícies musicals més destacades en clau nacional i internacional.

 • La revista musical de la Meri Picart

  La nova sintonia del Nadal de RTVA, la presentació del disc dels Pali, el documental al cinema de Coldplay i la gira de les Spice girls han estat els temes més destacats a la arevista d'Actualitat musical de la Meri Picart.

 • La revista musical de la Meri Picart

  Hem començat amb premis i hem parlat també de la projeccuió sobre Coldplay de dimeecres que ve a Cinemes Illa Carlemany. Alguns dels temes que ens ha portat avui la Meri Picart.

 • La revista musical de la Meri Picart

  La Mweri Picart ens ha portat informacioons nacionals i internacionals del món de la música.

 • La revista musical de la Meri Picart

  La Meri Picart ens ha portat la seva revista d'Actualitat musical per tancar la tercera hora del programa. Hem començat parlant d'una batalla de galls.

 • La revista musical de la Meri Picart

  Les novetats de l'escena nacional i internacional musical, amb la Meri Picart. Hem destacat la relació de Donal Trump amb els artistes, fílies i fòbies, i el cas concret de Taylor Swift.

 • La revista musical de la Meri Picart

  Les notícies del món de la música, nacional i internacional, amb la Meri Picart.

 • Y es que yo, amo a la vida y amo el amor...

  Agradarà més o menys, però el que no es pot negar és que Júlio Iglesias és un dels grans de la música dels últims 50 anys. Ahir el va fer 75, i la Meri Picart ha obert la revista d'Actualitat musical' amb dades que demostren la popularitat del cantant.

 • La revista musical de la Meri Picart

  A la revista d''Actualitat musical', la Meri Picart, obre amb la recta final del II Concurs de música d'autor que organitza La Fada Ignorant

 • La revista musical de la Meri Picart

  La Meri Picart torna a compartir la seva revista d'Actualitat musicals els dilluns al final de la tercera hora del programa.

Facebook

Twitter