Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Actualitat musical

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • La revista musical de la Meri Picart

  A la revista d''Actualitat musical', la Meri Picart, obre amb la recta final del II Concurs de música d'autor que organitza La Fada Ignorant

 • La revista musical de la Meri Picart

  La Meri Picart torna a compartir la seva revista d'Actualitat musicals els dilluns al final de la tercera hora del programa.

 • La revista d'Actualitat musical

  Hem tancat la tercera hora del programa amb la Meri Picart i l'actualitat musical. En primer terme ha recordat que dijous s'acaba la temporada 2018 de l'Auditori Nacional amb el concert que oferirà Patxi Leiva.

 • La revista d'Actualitat musical

  El balanç del Jambo Street Music ALV, el Sònar i el Polar Músic Prize han estat els tres temes principals de la secció d'actualitat musical de la Meri Picart.

 • Tot a punt pel Jambo

  La Meri Picart ha obert el seu espai amb el detall de l'ediciò 2018 del Jambo Street Music d'andorra la Vella, que arrenca dijous amb cinema i els Madre Tomasa.

 • La revista d'Actualitat musical

  Des del concenrt de dijous d'Estrella Morente a l'Auditori Nacional, a la programació del Jambo Street Music i totes les novetats discogràfiques. Ha estat una mica el resum de la revista d'Actualitat musical de la Meri Picart.

 • La revista d'Actualitat musical

  La Meri Picart ha tancat la tercera hora del programa amb les novetats del món de la música. L'inici del Primavera Sound 2018 aquest dimecres i els problemes del pròxim Festival d'Eurovisió han estat dos dels temes centrals.

 • La revista d'Actualitat musical

  La Meri Picart haobert el seu espai analitzant la final d'Eurovisió 2018, després de la victòria dissabte de la israeliana Netta, amb la cançó "Toy". Els favorits que no van obtenir bons resultats, les sorpreses, les votacions del jurat i el televot...

 • La revista d'Actualitat musical

  Amb la Meri Picart hem repassat les p`rincipals notícies del món de la música i les cites de l'escena nacional més properes. Tot això, en la setmana de les dues semifinals i la final d'Eurovisió, Lisboa 2018.

 • La revista d'Actualitat musical

  La Meri Picart ha obert la revista d'actualitat amb el Tast music de la Massana, en clau nacional, i el retorn dels ABBA, en l'internacional.

Facebook

Twitter