Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Actualitat musical

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • La revista musical de la Meri Picart

  La Meri Picart ha fet una amplia repassada als guardonats la passada matinada a la 61a edició dels Premis Grammy, que s'ha celebrat al Staples Center de Los Angeles. Lady Gaga i Kacey Musgraves (a la imatge) ha estat dues de les grans protagonistes.

 • La revista musical de la Meri Picart

  La Meri Picart ens ha portat al final de la tercera hora del programa les novetats del món de la música. Entre d'altres temes, ha parlat de l'actuació de Maroon 5 en el descans de la Superbowl, i de Rosalia, amb el Cor jove de l'Orfeó català.

 • La revista musical de la Meri Picart

  L'actuació de Fito Páez, aquest dissabte a la temporada de l'Auditori, ha estat la primera de les informacions de la Meri Picart a la revista d'Actualitat musical.

 • La revista musical de la Meri Picart

  El comentari de l'exitosa actuació dels Pali, aqquest dissabte a la Temporada de l'Auditori, ha obert la revista d'actualitat musical de la Meri Picart.

 • La revista musical de la Meri Picart

  Els Pali activen aquest dissabte les actuacions de la temporada 2019 de l'Auditori Nacional. Ha estat el primer tema de la Meri Picart a la revista d'actualitat musical.

 • La revista musical de la Meri Picart

  Una repassada a les darreres notícies del món de la música amb la Meri Picart.

 • La revista musical de la Meri Picart

  Amb la banda Queen i la cantant Taylor Swift hem obert la revista d'Actualitat musical de la Meri Picart.

 • Torna el festival de la vaca

  La Meri Picart ha obert la revista d'Actualitat musical amb dades sobre el retorn del Doctor músic Festival a Escalarre.

 • Els suggeriments de la Meri

  Pels vols de Nadal, tenim alguns clàssics al programa. Un d'ells l'hem compartit avui. La Meri Picart ens ha portat la tradicional Carta musical al Pare Noel i els Reis. Suggeriments de regals musicals per a tota la família.

 • Premis Grammy i d'altres novetats musicals

  La Meri Picart ens ha ofert, en el tram final de la tercera hoera del programa, un recull d'actualitat musicalm, en clau nacional i internacional. Entre d'altres, els més nominats als Premis Grammy i el líder mundial d'escoltes via streaming del 2018.

Facebook

Twitter