Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Contravolant

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • La conducció més assenyada

  Amb el Marcel Besolí hem abordat la primera secció 'Contravolant' de la temporada recordant tot allò que cal saber al voltant del concepte conducció eficient.

 • Conduir sota la pluja: tot el que cal tenir en compte

  La pluja està sent protagonista des de fa dies i sembla que encara ens acompanyarà les jornades vinents. Per això hem volgut que el Marcel Besolí, instructor de conducció de Logic Drive, ens aconselli sobre tot el que cal tenir en compte a l'hora de conduir sota la pluja.

 • I ara què fem amb les rodes?

  S'ha acabat l'hivern, però alguns dies encara fa molt de fred, i plou i neva de tant en tant. Què fem amb les rodes del nostre vehicle? N'hem parlat amb el Marcel Besolí, instructor de conducció de Logic Drive, a l'espai 'Contravolant'

 • Tracció i consum

  Els nostre instructor de conducció, el monitor de Logic Drive, Marcel Besolí, ha comentat avui aspectes que vinculen la tracció del nostre vehícle i el consum.

 • La importància de la frenada

  El Marcel Besolí, instructor professional de conducció de Logic Drive, ens ha parlat avui de la frenada, en la secció 'Contravolant'.

 • La conducció sobre superfícies lliscants

  El Marcel Besolí ens ha recordat avui a l'espai 'Contravolant' tot allò que hem de tenir en compte quan conduim sobre neu o qualsegvol superfície lliscant.

 • Cal portar el cotxe ben calçat

  El nostre instructor de conducció de capçalera, el Marcel Besolí, ens ha parlat avui de la importància de portar el cotxe perectament equip a l'hivern. A banda de ser obligatori, entre l'1 de novembre i el 15 de maig, cal fer-ho per la nostra seguretat i la dels altres.

 • Un somni fet realitat

  Al 'Contravolant' d'avui, el nostre col·laborador Marcel Besolí, als estudis, i el seu copilot Xavi Carulla, via telefònica, han explicat l'experiència al 53è Rally RACC Catalunya-Costa Daurada del mundial de l'especialitat. Amb el seu Peugeot 208 R2, es van imposar a la categoria RC4, van ser cinquens entre els de dues rodes motrius i 35ens de la general. Per tots dos, un somni fet realitat i que va costar molt d'esforç.

 • La cura del vehícle després de les vacances

  El Marcel Besolí ha explicat al 'Contravolant' aquelles mesures que hauriem de tenir en compte per tenir el nostre cotxe en perfecte estat després de les vacances, on molta gent ha fet una gran quilometrada.

 • Respecte a la llei i a les persones

  A l'espai 'Contravolant', el Marcel Besolí ens ha parlat de la convivència de cotxes i bicicletes a la carretera. Un tema que ens va suggerir el Joan Carles Arpin, via Twitter, després de la gran quantitat d'accidents que hi ha hagut darrerament. El compliment del codi de la circulació i el respecte a les persones, per tots bandes, és la clau de volta.

Facebook

Twitter