Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Covers

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Les versions del "Tumbling dice", dels Stones

  L'Òscar Royo ens ha proposat avui un 'Covers' amb el "Tumbling dice", dels Rolling Stones, de 1972, com a protagonista

 • Les versions del "Simpathy for the devil", dels Stones

  Hem tancat la tercera hora del programa amb la companyia de Ses malèfiques majestats. Un 'Covers' que l'Òscar Royo ha dedicat a versions del tema dels Stones 'Sympathy for the devil", de 1968.

 • Les versions del "Dust in the wind", de Kansas

  Avui l'Òscar Royo ha dedicat l'espai 'Covers' a versions del 'Dust in the wind', dels Kansas, de 1977

 • Et rockejarem

  La projecció de la pel·lícula 'Bohemian Rhapsody' ha tornat a posar Queen de màxima actualitat. L'Òscar Royo ens ha portat a l'espai 'Covers' versions d'uns dels temes emblema de la banda, el 'We will rock you', de 1977. N'hi ha de bones, i molt. Però no totes...

 • Els Stones també han estat joves

  Versions avui d'un tema dels Stones de 1966, amb l'Òscar Royo a l'espai 'Covers'. Joves, molt joves, Mick Jagger i companyia amb el "Under my thumb", inclós a l'àlbum 'Aftermath', el quart de la seva trajectòria.

 • Les versions del "The wind cries Mary", de Jimi Hendrix

  L'Òscar Royo ens fa retrocedir avui fins a 1967, quan Jimi Hendrix va presentar "The Wind Cries Mary". Com han estat les versions del tema que ens ha ofert al 'Covers'. Si ho escolteu ho sabreu.

 • En record i homenatge a la reina del soul

  El 'Covers' d'avui, en record a la gran Aretha Franklin, amb l'Òscar Royo. Versions del 'Think', tema de 1968, dins de l'àlbum 'Aretha now'

 • Les versions del "A Hard's Day Night", dels Beatles

  Cap els 60's avui amb l'espai 'Covers' de l'Òscar Royo. Un megaclàssic de motxilla musical per a molts: "A Hard's Day Night", del Beatles. Us oferim algunes de les versions més i menys conegudes.

 • Les versions del "You never can tell", de Chuck Berry

  L'Oskar Royo ens ha traslladat avui a la dècada dels 60's amb el 'Covers' que dedica a versions del "You never can tell", de Chuck Berry.

 • Les versions del "Jumpin' Jack Flash", dels Rolling Stones

  Avui fa 50 anys i quatre dies, exactament, que es va enregistrar un dels temes bandera dels Stones. "Jumpin 'Jack Flash" és una tema creat per Mick Jagger i Keith Richards i llançat com a senzill el 24 de maig de 1968. Ha estat verisonat per molts grups i cantants i avui l'Òscar Royo ens ha fet una tria a l'espai 'Covers'

Facebook

Twitter