Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Covers

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Les versions del "Jumpin' Jack Flash", dels Rolling Stones

  Avui fa 50 anys i quatre dies, exactament, que es va enregistrar un dels temes bandera dels Stones. "Jumpin 'Jack Flash" és una tema creat per Mick Jagger i Keith Richards i llançat com a senzill el 24 de maig de 1968. Ha estat verisonat per molts grups i cantants i avui l'Òscar Royo ens ha fet una tria a l'espai 'Covers'

 • Les versions del "Born to be wild", dels Stepenwolf

  L'Òscar Royo ha tancat la tercera hora del programa amb l'espai 'Covers', amb versions del "Born to be wild" dels canadencs Steppenwolf.

 • Les versions del "Sweet Caroline", de Neil Young

  Neil Young abandona els escenaris a causa del Parkinson que pateix. Per això l'Òscar Royo ha volgut dedicar avui el 'Covers' a versions d'un dels seus temes bandera, el "Sweet Caroline", de 1969.

 • Les versions del "Zombie", dels Cranberries

  L'Òscar Royo ha volgut avui fer un homenatge de record a Dolores O'Riordan, la recentment desapareguda vocalista dels Cranberries. Ha dedicat el 'Covers' d'avui a versions del tema bandera de la banda irlandesa, el "Zombie", de 1994.

 • Les versions del "Nutbush City limits"

  "Nutbush City limits" ha estat avui el tema central del 'Covers' de l'Òscar Royo. Una cançó de Tina Turner, poc abans de separar-se del seu mareit Ike, i que va ser enregistrada l'any 1973.

 • Les versions del "Billie Jean"

  L'àlbum més venut de la història, el "Thriller", de Michael Jackson, acaba de complir 35 anys. L'Òscar Royo aprofita l'efemèride per oferir avui un 'Covers' amb versions del "Billie Jean".

 • Les versions del "Lady Madonna"

  L'Òscar Royo ens ha proposat avui un 'Covers' amb versions del tema dels Beatles "Lady Madonna", de 1968.

 • Les versions del "Breakfast in America"

  Supertramp.1979. Un tema que dona un nom a un àlbum: "Breakfast in America". Avui ha estat el tema que ha generat el 'Covers' d'avui de l'Òscar Royo.

 • Les versions del "Honky Tonk Women"

  L'Òscar Royo ha proposat avui al 'Covers' un viatge a la primera etapa dels Rolling Stones amb versions del "Honky Tonk Women".

 • Els altres "Despacito"

  Versions del tema de Luis Fonsi, amb Daddy Yankee, el conegudíssin "Despacito", al 'Covers' de l'Òscar Royo.

Facebook

Twitter