Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Creu Roja

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Aquells que sempre hi són

  El transport sociosanitari i temes de joventut, de caire internacional i una nova campanya de sang, han estat els temesque hem tractat avui, amb el Jordi Llansó, el director de Creu Roja Andorrana.

 • Expectatives, objectius i fites

  El director de Creu Roja Andorrana, el Jordi Llansó, ha valorat al programa els projectes de les diferents àrees i departaments pel final de 2018 i tot el 2019.

 • Balanç d'una temporada

  Amb el director de Creu Roja Andorrana, el Jordi Llansó, hem passat balanç dels temes més destacats que hem tocat durant tota la temporada en la secció quinzenal amb la que han col·laborat.

 • La Creu Roja i els refugiats

  El director de Creu Roja Andorrana, Jordi Llansó, ens ha parlat avui de la tasca que fa l'organització prop dels refugiats

 • Assegurar els recursos necessaris en cas d'emergència

  El Departament de Protecció Civil i Creu Roja Andorrana han presentat fa uns dies el Grup Logístic que s'integra en el Centre de Comandament Avançat del Pla Nacional d'Emergències. El Quim Fenoll, cap de l'Àrea de socorrisme i formació de Creu Roja ens ha donat detall d'aquest grup i de la seva funció.

 • Activitat internacional amb la resta de comitès

  Hem rebut avui al programa el David Fraissinet, el vicepresident de Creu Roja Andorrana, comentant les accions internacionals on participa l'entitat i les relacions amb la resta de comitès, en les reunions de petits estats d'Europa o en l'assemblea general.

 • Un perfil molt més ampli del que podriem pensar

  L'Anna Arias, la responsable de l'Àrea d'intervenció social de Creu Roja Andorrana ha valorat avui la figura del voluntari, que té un perfil molt més ampli del que ens podriem pensar.

 • Molt més del que dones

  El director de Creu Roja Andorrana, Jordi Llansó, ha donat detalls de la quarta Maratò de donants de sang, que se celebrarà aquest divendres, d'una fantàstica novetat per Sant Jordi, i dela darrera visita de dos membres de l'ONG andorrana a Malta.

 • Creu Roja, a punt d'oferir una nova formació

  El cap de l'Àrea de Socorrisme i Formació de Creu Roja Andorrana, Quim Fenoll, ha explicat al programa la formació que estan preparant de cara a primers auxilis a nens i nadons, adreçada a pares, mestres, monitors, etc

 • Tres objectius 2018 per a Creu Roja Andorrana

  Jordi Llansó, el director general de Creu Roja Andorrana, ha comentat al programa els tres objectius que vol assolir l'organització en aquest 2018. Són: reforçar el voluntariat, donar a conèixer les funcions de l'organització, i desenvolupar nous objectius amb la finalitat d'arribar a la gent gran i a les persones més vulnerables del país.

Facebook

Twitter