Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Dialogant

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Introduir el concepte mediació entre els més menuts

  El Ramon Tena ens ha explicat avui una experiència amb nens i nenes de 4 i 5 anys explicant-los en què consisteix la mediació

 • Joves ambaixadors per a la pau

  El Ramon Tena ens ha avançat avui els trets fonamentals del Youth Peace Camp que el Consell d'Europa celebrarà a Budapest (Hongria) aquest estiu, entre el 25 de juny i el 4 de juliol i del qual el nostre col·laboradors n'és el formador sènior. Una periode de formació per trobar joves ambaixadors per a la pau, precisament, provinents de zones europees on el conflcite els hagi copejat de forma directe.

 • Ja no és un projecte. És una llei

  Avui hem tancat el programa amb el nostre col·laborador Ramon Tena, des d'Estrasburg, on participa en unes jornades del Consell d'Europa, adreçades als joves i als poders locals, on hi participa com a formador. Comentem la recent aprovació de la Llei de Mediació, de la qual n'ha format part molt activa de la seva construcció

 • Un projecte de llei i un esmorzar, a punt

  El Ramon Tena ha comentat avui el punt en què es troba el projecte de llei de mediació, del qual ja ha finalitzat el període d'esmenes, i que viurà el tram final del seu camí parlamentari en el nou període de sessions. A més, ha destacat la celebració del primer esmorzar de mediadors, el 24 d'aquest mes.

 • Un dia internacional invisible

  Diumenge el món celebrava el Dia internacional del Drets Humans. Amb el Ramon Tena hem posat damunt la taula els trets de la celebració de 2017 i el significat dels drets humans a dia d'avui.

 • Un ajut a la resolució dels conflictes

  Hem tancat el programa amb el Ramon Tena. Hem fet una anàlisi dels aspectes més rellevants del projecte de llei de mediació que es va presentar fa pocs dies.

 • La solució pot venir amb la mediació

  La mediació podria ser una possible solució en el conflicte entre Catalunya i Espanya? Ho hem comentat al programa amb el Ramon Tena

 • Igualtat i no discriminació

  El Ramon Tena ens ha parlat de les conclusions del 'Llibre blanc de la igualtat', que es va presentar la setmana passada. Hi ha volgut fer esment, sobretot, per demanar-se si les empreses discriminen o no.

 • Tallers molt ben aprofitats

  Hem acabat amb la secció 'Dialogant' i el Ramon Tena, que avui ha participat des de Budapest, la capital hongaresa, i ens ha explicat les darreres formacions que ha impartit en l'àmbit dels drets humans i de la gestió positiva dels conflictes.

 • Eines per al diàleg i la solució de conflictes

  Hem parlat amb el Ramon Tena, que es troba a Estrasburg, ja que està actuant com a formador i coordinador del Youth Peace Camp, entre el 30 d'abril i el 7 de maig, amb joves de regiojns europees en conflicte, per establir ponts de diàleg i donar-los eines de solució de conflictes.

Facebook

Twitter