Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: En connexió

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • L'abordatge multidisciplinari de la fibromialgia

  El Dr. Lluís Rosselló, especialista en reumatologia i coordinador de la Unitat de Fibromiàlgia a l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, ha comentat al programa els trets més destacats de la conferència "Fibromiàlgia i tractament multidisciplinari", que organitzen avui Crèdit Andorrà i l'Associació de Malalts Reumàtics, Fibromiàlgics i de la Síndrome de la Fatiga Crònica. El DR. Rosselló farà la xerrada amb la infermera especialitzada Maria Josefa López

 • L'energia del riu

  Espai 'En connexió amb el divulgador científic Ferran Prat, que ens ha explicat les claus de l'energia Kundalini, que ha pogut comprovar que té un clar reflectiment en l'anomenada energia del riu.

 • Agustí Pàniker, al cicle 'Geografies', sobre l'índia polièdrica

  A l'espai 'En connexió', l'Agustí Pániker, director de l’Editorial Kairós, escriptor, professor a la Universitat de Girona i a la Pablo de Olavide de Sevilla, ponent ahir i avui a l'Era d'Ordino, dins el projecte 'Geografies' de l'IEA i ORDINO ES VIU, sobre la diversitat de l'Índia i la fascinació de l'orient.

 • 25 anys d'Andoflora

  Hem arribat a les 12h, en comunicació telefònica amb la Jael Pozo, consellera de Cultura, Participació Ciutadana i Igualtat del Comú de la Massana, que ens ha valorat la 25a edició d'Andoflora, la fira de la planta i de la flor.

 • Jornada tècnica i conferència sobre el model ACP

  El director assistencial del SAAS, el Dr. Joan Martínez Benazet, ha comentat al programa els objectius de la jornada tècnica i la conferència sobre el model d'Atenció Centrada en la Persona (ACP) per mantenir la dignitat i l'autonomia de la gent gran, que se celebraran dilluns vinent.

 • Cap a una Confederació europea

  Hem entrevistat Norbert Bilbeny, catedràtic d'Ètica a la Universitat de Barcelona, ponent ahir al cicle 'Diàlegs europeus a Andorra', de l' Ambaixada d'Espanya, amb la xerrada que portava per títol "Hi ha uns valors específics europeus?"

   

 • Andorra acull el 62è Congrés d'Skal Espanya

  A l'espai 'En connexió', el Raymond Juan, president de l'Skal Club Andorra, que ens ha parlat de la 62a edició del Congrés Skal Espanya, que se celebrarà al Principat a partir de dijous vinent.

 • Com hem arribat fins a les fake news?

  L’Associació de Professionals de la Comunicació d’Andorra (l'APCA) organitza avui a ls 20h a la Llibreria La Puça una xerrada-col·loqui amb el periodista, professor a la UAB, doctor en comunicació audiovisual, exsecretari general de comunicació de la Generalitat de Catalunya i expresident de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Enric Marín. Porta per títol"Com hem arribat fins a les fake news?" Un acte obert a tothom. N'hem parlat amb el protagonista.

 • "Creant tradició" i ajudant Assanca

  A l'En connexió', hem establert contacte amb Àngels Velando, codirectora de l'Esbart dansaire d'Andorra la Vella. Hem parlat de l'espectacle "Creant tradició", que s'estrena aquest diumenge, a benefici d'Assandca.

 • El folklore portuguès celebra la seva festa demà a Encamp

  El Grupo de Folclore 'Casa de Portugal' compleix  22è anysi ho celebrarà demà a Encamp amb tots els assistents a la 'Mostra Internacional de Folclore'. Hem parlat de la cita a l'espai 'En connexió'  amb el director artístic del grup, el Jose Luis Carvalho

Facebook

Twitter