Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: En connexió

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Chagall, l'artista inclassificable

  La Ruth Casabella, la respomnsable del Centre d'Art d'Escaldes-Engordany, ens ha parlat a l'espai 'En connexió' de la xerrada que lhistoriador i crític d'art Francesc Rodríguez farà dimecres, sota el títol "Chagall, l'artista inclassificable", en el marc de l'exposició sobre 'La Bíblia i Chagall' que estarà a disposició fins dissabye vinent.

 • Valor afegit, innovació i competitivitat

  ACTUA destina 190.000 euros per al primer programa de subvencions a la petita i mitjana empresa. Hem ampliat detalls d'aquest programa d'ajuts a l'espai 'En connexió' amb la directora d'ACTUA empresa, la Judit Hidalgo.

 • Consells de Mobilitat davant l'arribada de la Vuelta

  El cap de l'Àrea de Mobilitat i Pavimentació, Jaume Bonell, ha tornat a ser el protagonista de l'espai 'En connexió'. Hem comentat aspectes destacats a tenir en compte davant l'arribada de l'etapa de la Vuelta ciclista a Espanya avui i l'etapa íntegra en territori andorrà de demà .

 • Consells de Mobilitat davant l'arribada de la Vuelta

  El cap de l'Àrea de Mobilitat i Pavimentació, Jaume Bonell, ha estat el protagonista de l'espai 'En connexió'. Ells ens ha comentat aspectes destacats a tenir en compte davant l'arribada de l'etapa de la Vuelta ciclista a Espanya de demà i l'etapa íntegra en territori andorrà de dissabte.

 • El so de la Mediterrània

  Hem conversat amb el director convidat al Concert de Meritxell de la Fundació ONCA, "Músiques del Nord. Músiques del Sud", el grec afincat a Barcelona des de 2004, Yannis Papaioannou.

 • Una mostra molt real

  La Maria Martí, la directora de la Fundació Julià Reig i del Museu del Tabac, ens ha parlat de l'exposició sobre hiperrealisme, amb una setnatena de peces, majoritàriament pintures, que es podrà veure fins el 30 de setembre.

 • Aromes d'Amèrica

  Hem establert contacte amb la cap de producció de la Fundació ONCA, la Teresa Areny, amb qui hem comentat detalls del Concert Jardins de Casa de la Vall, amb el violencel com a protagonista, amb el programa 'Aromes d'Amèrica', que se celebrarà dilluns vinent.

 • La Bíblia i Chagall

  A l'En connexió' hem parlat amb la Maria Todal, comissària de l'exposició "La Biblia i Chagall", que el CAEE inaugurarà aquest divendres.

 • Botiga o show-room?

  Crèdit Andorrà organitza avui a les 19h una nova conferència del cicle 'Crèdit Andorrà Global Forum', a càrrec de Carmen Malvar, fundadora d’Atelier Malvar + Tusch Llc, un estudi de Nova York especialitzat en disseny i consultoria de marques. Amb el títol Botiga o ‘Show-room’?, la dotzena ponència del cicle abordarà les noves estratègies i formats de comerç, revisant casos d’estudi a escala global amb una visió d’implementació local. Al programa hem parlat amb la ponents dels trets principals de la xerrada.

 • Jornades per la gestió i la conservació de la flora, la vegetació i la biodiversitat

  Hem tancat el programa amb el Benjamin Komac, cap del medi biòtic del CENMA, que ens ha parlat de la jornada que acollirà avui la sala d'actes de MoraBanc, sobre la gestió i la conservació de la flora, la vegetació i la biodiversitat.

Facebook

Twitter