Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Entrevista

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Obertes les inscripcions del quart LAB Impact Andorra

  MoraBanc i Ship2B han obert el termini de presentació de projectes per participar en el programa de suport als emprenedors, LAB Impact Andorra, que arriba enguany a la seva quarta edició. La directora de Màrqueting, Comunicació i Qualitat del banc, la Mireia Maestre, i la Juliana Cadavid, Program Manager de la fundació acceleradora de projectes, han estat en directe al programa.

 • Demà, concert de David Sanz a la Llacuna

  Dins la Setmana de la creativitat del Centre Cultural La Llacuna, del Comú d'Andorra la Vella, demà hi ha programat a les 20h un concert de guitarra amb obra contemporània i de finals del segle XX, a càrrec de David Sanz. Hi haurà tres obres d'autors del país (Nacho Ribas, Toni Gibert i Lluis Casahuga), i d'altres com Josep Maria Mestres Quadreny, Jep Nuix i Carlos Cruz de Castro. N'hem parlat al programa amb l'intèrpret, Sanz, i dos dels autors, Casahuga i Gibert.

 • Un patrimoni que cal admirar amb el tovalló posat

  Hem analitzat com el Govern vol posar en valor el patrimoni gastronòmic nacional. Ens han visitat la Diana Oliveira, professora de sociologia a l'Isthia, a l'Université Toulouse - Jean Jaurès, i col·laboradora del CRES, i el Joaquim Torredà, director de Formació Professional, Formació d'Adults i Recursos Educatius, del ministeri d'Educació i Ensenyament Superior.

 • Una expectativa del 85% d'ocupació mitjana

  Per acabar el programa, hem entrevistat el president de la Unió Hotelera, Manel Ara. ha indicat que esperen un 85% d'ocupació mitjana per Setmana Santa.

 • I com ho ha fet Barcelona?

  Hem convidat també al programa l'Eva Mur, la directora de Serveis d'Inspecció de la Gerència adjunta d'Urbanisme de l'Ajuntament de Barcelona. És una de les ponents que participen avui al congrés. La seva xerrada porta per títol: "Com reacciona un Ajuntament d’una ciutat com Barcelona, davant de les noves plataformes de serveis turístics?"

 • El model d'innovació nacional, a Itàlia

  Marc Pons, el director de la Fundació ACTUA Tech, ens ha visitat abans de marxar al congrés Town Meeting Top Italian Destination, a Florència.

 • Formació i capacitat de gestió

  Hem conversat una estona amb dos dels ponents d'una de les sessions d'aquest matí que té com a argument principal la necessitat de formació i capacitat de gestió en el turisme de neu i de muntanya: el rector de la Universitat d'Andorra, Miquel Nicolau, i el direcrtor executiu de la Fundació OMT-Themis, Omar Valdez

 • Un país que vol seguir innovant en conceptes turístics

  Hem tancat el programa amb una entrevista amb el ministre de Turisme, Francesc Camp

 • Zurab Pololikashvili, secretari general de l'OMT

  Hem obert la quarta hora del programa especial amb una entrevista amb el secretari general de l'Organització Mundial del Turisme., el georgià Zurab Pololikashvili.

 • La importància dels canals digitals

  Durant el programa especial des del Congrés de Turisme de Neu i de Muntanya hem conversat una estona mb David Benito, responsable dels canals digitals de Melià Internacional, und els grups hotelers més importants del món.

Facebook

Twitter