Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: La caixa de música

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Descobrint Leonard Bernstein

  El 25 d'agost es van complir 100 anys del naixement de Leonard Bernstein. El David Sanz li ha dedicat avui la 'Capsa de música' i ens ha descobert curiositats de la seva trajectòria com a director, compositor i intèrpret.

 • Festivals d'estiu que fugen del rock

  El David Sanz, el cap de servei de l'Institut de Música d'Andorra la Vella, ha comentat a la 'Capsa de música' alguns dels festivals clàssics que hi a l'estiu a Espanya.

 • Jazz funk londinenc

  El Jordi Gendra ha analitzat a la 'Capsa de música' un molt bon àlbum de jazz funk, "The return", del londinenc Kamaal Williams, també conegut en d'altres mogudes musicals com Henry Wu

 • L'impressionista musical

  Aquest 2018 es compleixen 100 anys de la mort de Claude Debussy. El David Sanz ha proposat avui un primer capítol a la 'Capsa de música' sobre l'obra d'una de les figures més destacades del que es va anomenar 'impressionisme musical'

 • Actual, però com si fos el de sempre

  Una molt bona descoberta avui amb el Jordi Gendra a la 'Capsa de música'. Jazz-funk actual, inspirat en el dels 80's i 90's, amb Resolution 88, una banda de quatre joves de Cambridge que sonen la mar de bé

 • Una relació diferent

  La 'Capsa de música' d'avui, amb el David Sanz, cap de servei de l'Institut de Música d'Andorra la Vella, ha proposat una passejada per la història per comentar la curiosa relació entre el compositor Dimitri Xostakóvitx i el secretari general del Comité Central del Partido Comunista de la Unión Soviética, Iósif Stalin.

 • La festa del saxo

  La 'Capsa de música' ha fet avui protagonista a la sisena edició de l'Andorra Sax Fest. Amb el David Sanz, hem tingut avui com a convidat el creador de l'esdeveniment l'Efrem Roca. Hem repassat el programa d'actes del festival que comença el 25 de març.

 • Versió o moltes galtes?

  El David Sanz ha proposat avui un experiment molt interessant a la 'Capsa de música'. Ha volgut titular la secció "Versió o estafa?". Hem pogut escoltar algunes peces importants i molt conegudes en la història de la música que han estat interpretades de forma singular per autors diferents de l'original.

 • Mozart, en clau Dixieland

  Gran 'Capsa de música' avui amb el Jordi Gendra que ens ha portat un treball discogràfic editat a la meitat dels anys 60 de Claude Bolling, amb adaptacions a l'estil jazz Dixieland, d'obres molt conegudes de Wolfang Amadeus Mozart.

 • Gendra, amb Brahms i Berg

  El Jordi Gendra ens ha portat avui a la 'Capsa de música' els enregistraments de les que estan considerades les millors peces per a clarinet i piano. Van ser escrites per Johaness Brahms i Aalban Berg.

Facebook

Twitter