Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: La cuina del talent

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Canviar patrons mentals per assolir canvis d'habits

  La Núria Prenafeta ha explica com hauriem de modificar el nostre 'mindset', es partrons mentals propis i personals, per aconseguir un canvi d'hàbits adient que ens permeti abordar, molt ben assesorats sempre, una estratègia de pèrdua de pes.

 • La cara A i la cara B del concepte 'autoajuda' (i 2)

  La Núria Prenafeta completa el capítol sobre les eines de l'autoajuda amb valoracions sobre les que sí tenen un resultat efectiu.

 • La cara A i la cara B del concepte 'autoajuda'

  Mites i veritats que trobem al voltant del concepte 'autoajuda'. ha estat el tema triat per la Núria Prenafeta per a l'espai de 'La cuina del talent' d'avui

 • Els nivells de profunditat

  La Núria Prenafeta ens ha parlat avui dels diferents nivells en què es pot plantejar un procés de coaching, en funció del que es preten aconseguir amb el mateix.

 • La construcció de la història personal

  La Núria Prenafeta ens ha suggwerit avui buscar respostes en el nostre interior, en un nou capítol de 'La cuina del talent'. El que expliquem ens defineix i ens determina. Per això es important crear una historia personal adequada i honesta.

 • Propòsits i estratègies

  L'inici d'any és un moment habitual per fixar objectius i fites personals. Quines estratègies cal implementar per tal d'assolir-los i no deixar el seu compliment a l'atzar? És l'argument del primer espai 'La cuina del talent' de 2019, amb la Núria Prenafeta

 • Consells per mi, consells pels altres

  Un estudi de la Harvard Business Review conclou que és més fàcil prendre decisions en nom dels altres, que no pas decidir sobre aspectes que ens afecten en primera persona. N'hem parlat al programa amb la Núria Prenafeta.

   

 • Buscant les claus del meu jo interior (i 2)

  Buscant les claus del meu jo interior. La Núria Prenafeta completa avui el doble capítol sobre la hipnosi després de participar en una formació amb Norma Barretta, una doctora en Psicología per la Universidad de California i deixeble directa de Milton Erickson. Hem parlat de les aplicacions pràctiques de la hipnoteràpia.

 • Buscant les claus al subconscient (1)

  La Núria Prenafeta ens ha parlat avui de la Norma Barretta, una doctora en Psicología per la Universidad de California i deixeble directa de Milton H. Erickson. Té 94 anys i continua impartint formacions com la que va fer a Madrid fa pocs dies, i a la qual la nostra col·laboradora hi va assistir. Avui doncs, parlem d'hipnosi.

 • Influència i tarannà

  Com ens influeixen les persones i com marquen el nostre tarannà? Temes que ha respost la Núria Prenafeta a l'espai de 'La cuina del talent' d'avui.

Facebook

Twitter