Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: La cuina del talent

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Buscant les claus del meu jo interior (i 2)

  Buscant les claus del meu jo interior. La Núria Prenafeta completa avui el doble capítol sobre la hipnosi després de participar en una formació amb Norma Barretta, una doctora en Psicología per la Universidad de California i deixeble directa de Milton Erickson. Hem parlat de les aplicacions pràctiques de la hipnoteràpia.

 • Buscant les claus al subconscient (1)

  La Núria Prenafeta ens ha parlat avui de la Norma Barretta, una doctora en Psicología per la Universidad de California i deixeble directa de Milton H. Erickson. Té 94 anys i continua impartint formacions com la que va fer a Madrid fa pocs dies, i a la qual la nostra col·laboradora hi va assistir. Avui doncs, parlem d'hipnosi.

 • Influència i tarannà

  Com ens influeixen les persones i com marquen el nostre tarannà? Temes que ha respost la Núria Prenafeta a l'espai de 'La cuina del talent' d'avui.

 • Influència o preocupació?

  La Núria Prenafeta ha portat avui a l'espai 'La cuina del talent' la diferència entre actuar des de l'àrea de preocupació o des de la d'influència, en el moment d'afrontar la solució d'un problema.

 • Toxines i antídots

  La Núria Prenafeta ens ha parlat avui a 'La cuina del talent' dels antídots que poden neutraitzar les toxines de la comunicació.

 • Resolent els problemes d'equip

  Hem analitzat avui a 'La cuina del talent' les cinc disfuncions habituals quan es treballa en equip. Les eines per resoldre-les seran objecte d'un curs que impartirà la Núria Prenafeta a la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra el 20 i 21 de novembre.

 • Els quatre genets de l'Apocalipsi

  La Núria Prenafeta ha parlat avui de les toxines de la comunicació. Les identifica com els quatre genets de l'Apocalipsi.

 • La mirada positiva i endavant

  La Núria Prenafeta ha dedicat el seu espai de 'La cuina del talent' a parlar sobre el concepte 'Feedforward'.

 • Àgils, eficaces i orientades a resultats

  Res pitjor que la sensació de temps perdut en reunions de feina inacabables i gens profitoses. La Núria Prenafeta impartirà un curs a la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra per donar-hi solució i ens ho ha explicat avui al programa.

   

 • Oferir i rebre

  Avui, a 'La cuina del talent', amb la Núria Prenafeta, hem parlat de com oferir i com rebre feedback en el nostre entorn personal i professional.

Facebook

Twitter