Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: La cuina del talent

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Un punt de vista no és més que la vista des d'un punt

  La Núria Prenafeta ens ha explicat al segon espai de 'La cuina del talent' de la temporada com fer per elevar el nivell de consciència individual.

 • Elevar el nivell de consciència

  Elevar el nivell de consciència per ser més feliços i crear un futur més sostenible. Avui, amb la Núria Prenafeta, a la primera 'Cuina del talent' de la temporada

 • Foc nou

  En el darrer espai de 'La cuina del talent' de la temporada, amb la Núria Prenafeta, aprofitem el foc de la cuina per cremar en una foguera purificadora metafòrica tot allò que volem deixar enrere, i ens plantegem com volem viure l'estiu i dibuixar els reptes del nou curs

 • Evitar les responsabilitats i no tenir cura dels resultats

  A l'espai de 'La cuina del talent', de la Núria Prenafeta, hem completat avui el tema de les disfuncions en un equip d'alt rendiment. Ens faltava analitzar les dues últimes: evitar les responsabilitats i la manca d'atenció als resultats.

 • Complir l'expedient o ser d'alt rendiment (1)

  La Núria Prenafeta ha iniciat avui un tema que haurem d'acabar de desenvolupar dimarts vinent. Ens parla de les cinc disfuncions que tenen a veure amb la relació entre les persones, i que marquen la diferència entre un equip de treball que fa el que li toca i un equip d'alt rendiment.

 • Les cinc potes de la motivació

  Quins ingredients ha de tenir la fòrmula que fa que la gent se senti motivada a la feina? La Núria Prenafeta n'identifica cinc de principals, a 'La cuina del talent'. 

 • Gelos, ira i pors amagades

  En espais anteriors, la Viviana Besolí ha parlat sobre les emocions de la gelosia i la ira. Avui ens ha comentat les situacions de gelosia que provoquen atacs d'ira i, segons afirma, amaguen pors.

 • Creuant la línia de la raó

  La Núria Prenafeta ens ha parlat avui de l'emoció de la ira, distingint entre l'útil i la destructiva.

 • Les reflexions que s'amaguen darrere la gelosia

  Poca autoestima, desconfiança, una malentesa relació de propietat...? Avui la Núria Prenafeta ha parlat de la gelosia, i del que s'amaga darrere de ella.

 • Amor o poder?

  Com ens relacionem amb els altres? En l'àmbit personal, a la feina, amb la parella, en política... Utilitzem claus d'estimació o amor, o més aviat de poder? Ha estat el tema que ha centrat 'La cuina del talent', amb la Núria Prenafeta

Facebook

Twitter