Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: La nostra ment

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Educació emocional i benestar

  A l'espai 'La nostra ment', amb la Meritxell Camp i l'Alexandra Torralba, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, parlem de benestar i gestió de les emocions, a partir d'uns tallers sobre educació emocional i benestar.

 • Vincles i emocions

  La Marta Compte, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, ha analitzat avui en quina mesura el vincles afectius durant la infància poden condicionar les nostres relacions afectives d'adults

 • Uns transtorns amb múltiples derivacions

  La Dra. Rosamaria Bruni, neuropsiquiatra infantil i col·laboradora de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, ens ha parlat avui dels transtorns de la comunicació en infants. Una temàtica molt interessant que obre el camí a moltíssimes derivacions en temes d'aprenentatge, maduració, etc.

 • El dol perinatal

  La Sílvia Palau, de NIVI Centre d'Atenció Psicológica, ha parlat avui de com s'ha d'abordar el dol perinatal, la pèrdua d'un nadó just després de nèixer o d'un fetus quan un embaràs no és viable.

 • La cara B del Nadal

  Molt interessant el comentari de l'Helena Mas, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, sobre el que hem anomenat 'la cara B del Nadal'. No tothom viu les festes amb una explosió d'alegria, sinço més aviat el contrari, per motius molt diversos.

 • La psicologia forense

  La Meritxell Camp, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, ens ha parlat avui del concepte 'psicologia forense' a l'espai de 'La nostra ment'

 • Quan van mal dades

  La Marta Compte, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, ens ha parlat avui del concepte 'resiliència', la capacitat de l'èsser humà d'adaptar-se a les circumstàncies adverses.

 • El binomi adolescents-cànnabis (i 2)

  La Dra. Dolors Espín, de l'equip de NIVi Centre d'Atenció Psicològica, especialista en drogoependències, ha completat el capítol dedicat als adolescents i el cànnabis, amb la companyia del psicòleg Arnau López.

 • El binomi adolescents-cànnabis

  La Dra. Dolors Espin, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, especialitzada en drogodependències, ens ha parlat avui dela adolescens i el cànnabis.

 • La publicitat de la propaganda

  A l'espai 'La nostra ment', l'Arnau López, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, ha desenvolupat el concepte 'enginyeria social'.

Facebook

Twitter