Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: La nostra ment

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • El binomi adolescents-cànnabis (i 2)

  La Dra. Dolors Espín, de l'equip de NIVi Centre d'Atenció Psicològica, especialista en drogoependències, ha completat el capítol dedicat als adolescents i el cànnabis, amb la companyia del psicòleg Arnau López.

 • El binomi adolescents-cànnabis

  La Dra. Dolors Espin, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, especialitzada en drogodependències, ens ha parlat avui dela adolescens i el cànnabis.

 • La publicitat de la propaganda

  A l'espai 'La nostra ment', l'Arnau López, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, ha desenvolupat el concepte 'enginyeria social'.

 • El drama de l'assetjament escolar

  Hem ofert avui el primer espai 'La nostra ment' de la temporada, amb els professionals de NiIVI Centre d'Atenció Psicològica. L'Helena Mas ens ha parlat avui de tot el que envolta el bullying, el drama de l'assetjament escolar.

 • Emoció, pauta de pensament i conducta

  Amb el Marc Corral, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, hem continuat parlant dels treballs de Martin Seligman sobre l'optimisme. I us hem proposarat fer un test. hem parlat del triangle emoció-pauta de pensament-conducta.

 • La mirada positiva de Martin Seligman

  Amb el Marc Corral, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, hem parlat avui de les bases psicològiques de la depressió, de l'optimisme i de la felicitat a partir de les investigacions del psicòleg nordamericà Martin Seligman, que és el pioner en la seva investigació científica.

 • La pregunta del milió

  Amb l'Arnau López, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, hem parlat avui del concepte indentitat. L'Arnau considera que és molt important poder respondre la pregunta: qui sòc jo?

 • L'abast d'actuació de la neuropsicologia

  La Sara Espot, col·laboradora de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, ens ha explicat a l'espai 'La nostra ment', l'abast de la seva especialitat, la neuropsicologia.

 • Una problemàtica dura i real

  Avui la Marta Compte, psicòloga de NIVI, ens ha parlat a l'espai 'La nostra ment' dels condicionants psicològics que hi ha al darrera dels abusos sexuals

 • Intervencions en famílies

  A l'espai 'La nostra ment', la Meritxell Camp, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, ha comentat avui el tema de les teràpies familiars.

Facebook

Twitter