Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: L'apunt

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • L'Echo podria 'testificar'

  Un jutge dels Estats Units ha ordenat a l'empresa Amazon que li faci arribar les gravacions fetes per un altaveu intel·ligent Echo en l'escenari d'un crim. Aquest ha estat l'inici de l'Apunt de la Viviana Besolí.

 • Informació visual

  Els consumidors és trobaran ben aviat a les botigues un nou etiquetatge d'aliments i begudes. Serà un codi de cinc colors que van del verd al vermell, que anirà a la part frontal del producte i que ajudarà a identificar-ne la calidad nutricional. N'ha parlat la Viviana Besolí a l'Apunt.

 • Millor a la tarda

  La quantitat de calories que crema el cos en repòs depèn de l'hora del dia, segons conclou una recerca liderada des de l'Hospital Brigham i de Dones i la Universitat d'Harvard, a Boston (als Estats Units). Estant relaxats, a primera hora de la tarda cremem un 10% més de calories que al matí. Ha estat el tema de l'Apunt de la Viviana.

 • Descomptes i promocions

  El Black Friday s'ha consolidat com una de les dates essencials del comerç a nivell mundial. La campanya, que es caracteritza per oferir algunes de les millors ofertes i descomptes de l'any, tindrà lloc el divendres 23 de novembre. la Viviana Besolí li ha dedicat l'Apunt.

 • La importància de rentar-se les mans

  La Viviana ens ha portat avui un Apunt que parla de la higiene personal i de lo important que és el sol fet de rentar-se les mans.

 • Contaminació interna i externa

  La Viviana Besolí ha parlat en el seu Apunt de les pautes que cal seguir per reduir els tòxics i contaminants ambientals. 

 • Terror a la petita pantalla

  De Netflix i de les produccions de sèrie de terror n'ha parlat la Viviana Besolí en el seu Apunt.

 • Carnet de ciutadà

  La Xina activa una tecnología per mesurar el "valor social" de cada ciutadà. La Viviana Besolí ena ha portata el tema de l'Apunt d'avui

 • Fake news falses

  Unaa iniciativa de la revista de periodisme Columbia Journalism Review vol alertar la societat de la necessitat de combatre la desinformació i, per contrast, reivindicar el periodisme ben fet. Ha estat el tema de l'Apunt de la Viviana Besolí.

 • Caldrà esperar pel canvi

  La Viviana Besolí ens ha portat avui un Apunt sobre la determinació de la UE d'esperar al 2021 per plantejar el canvi d'hora unificat.

Facebook

Twitter