Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: L'apunt

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Un repte potser no tan innocent

  Facebook, Instagram i Twitter s'han inundat d'usuaris que s'han sumat al "10 years challenge" i que han penjat 'posts' amb fotos de fa 10 anys i fotos actuals. ¿I si aquest 'challenge' es converteix en alguna cosa arriscada? Cal no oblidar que la tecnologia avança sense pausa, i el reconeixement facial i totes les dades que compartim a la xarxa poden arribar a ser una arma perillosa. Del tema, a partir d'un article de La Vanguardia, n'ha parlat la Viviana Besolí en el seu Apunt.

 • Youtube diu prou

  YouTube ha ampliat les seves polítiques de control de contingut i ha especificat les directrius que prohibeixen pujar vídeos amb bromes o reptes que posin en perill la salut física o psicològica de l'usuari. Ha estat el tema de l'Apunt de la Viviana besolí, a partir d'un article del portal Portaltic.

 • Contra les CTC

  Un estudi revela l'existència d'un medicament que pot evitar la formació de metàstasi, un procés que es produeix quan les cèl·lules canceroses se separen del tumor original i són capaços d'envair un altre òrgan o teixit del cos humà, segons ha publicat la revista Cell. La investigació, dirigida per Nicola Aceto, ha estat desenvolupada per un equip interdisciplinari de la Universitat i de l'Hospital Universitari de Basilea, a Suïssa. Ha estat el tema de l'Apunt de la Viviana, a partir d'un article publicat a La Vanguardia.

 • La molt personal percepció del risc

  La disposició d'una persona a prendre conductes de risc està influïda pels gens. Però l'efecte de l'entorn és més important que la genètica. És el punt de partida de l'Apunt de la Viviana Besolí, que hem extret d'un article del Xavier Duran al portal 3-24.

 • Turista, sí; babau, no

  Un turista de Taiwan va pagar 25 euros per un gelat a la ciutat de Florència, segons informen els mitjans locals que asseguren que els propietaris del local es van excusar en aquest desorbitat preu en l'"alta qualitat" del producte. El restaurant ha estat multat amb 2.000 euros pels Carabineri, després de la corresponent denúncia. Ha estat el tema que ha desenvolupat la Viviana Besolí en el seu Apunt.

 • Humans i robots

  Les mètriques de trànsit d'alguns llocs web i les xifres de descàrregues d'algunes aplicacions poden ser falses. Ha estat el punt de partida de l'Apunt de la Viviana Besolí.

 • El Yutu 2 comença la seva feina

  El vehicle robòtic xinès Yutu 2 ja s'ha començat a moure pel cràter més gran i profund de la Lluna. Ha estat el tema de l'Apunt de la Viviana Besolí.

 • Els moderadors d'internet

  Perquè internet i les xarxes socials siguin els llocs atractius, segurs i agradables on volem passar el temps, cal que algú filtri les imatges que hi ha que poden ferir la nostra sensibilitat. És la feina dels moderadors de continguts, que eliminen la porqueria que molta gent aboca a les xarxes socials. Ha estat el tema de l?Apunt de la Viviana Besolí.

 • El Cineclub de les Valls engega el 2019

  Aquest dimecres comença la programació 2019 del Cineclub de les Valls. serà a les 21,30h a la Llacuna amb "Most beautiful island", una producció nordamericana, però dirigida i protagonitzada per una espanyola, Ana Asensio.

 • 10 anys del bitcoin

  El bitcoin va néixer fa deu anys, des de l'anonimat i sense gaire rebombori. El 3 de gener del 2009, sota el pseudònim Satoshi Nakamoto, es va llançar el primer bloc amb aquesta moneda. Un bloc és un arxiu xifrat que permet registrar tota mena de transaccions. Ha estat el tema de l'Apunt de la Viviana Besolí.

Facebook

Twitter