Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: L'apunt

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Prou d'impunitat fake

  La plataforma d'activistes digitals Xnet denuncia que els grans fabricants de notícies falses actuen amb "impunitat" i avisa que culpar el ciutadà no soluciona el problema. ha estat el tema de l'Apunt d'avui.
   

 • La literatura al servei de la vida real

  Stieg Larsson, periodista suec i autor de la hipervenuda trilogia "Millenium", va consagrar la seva vida a un objectiu: investigar els moviments de l'extrema dreta a Suècia i els seus possibles vincles amb l'assassinat d'Olof Palme, el febrer del 1986. Més de 30 anys després, el també periodista suec Jan Stocklassa va agafar el relleu i ara assegura, al seu llibre "Stieg Larsson. El llegat", que ha trobat el culpable. Ha estatb el tema de l'Apunt d'avui..

 • Un repte viral

  Amb l'objectiu de millorar la seguretat dels pacients que entren a una sala d'operacions, l'anestesista australià Rob Hackett va començar a posar en pràctica fa dos anys una senzilla iniciativa: entrar a la sala d'operacions amb el seu nom i el seu càrrec escrit a la part davantera de la seva gorra. Poc després, la iniciativa va començar a estendre per les xarxes amb el hashtag #TheatreCapChallenge (el desafiament de la gorra de quiròfan) i s'ha convertit en viral. Ha estat el tema de l'Apunt de la Viviana Besolí.

 • Nou i no deu

  La raó per la qual les alarmes dels rellotges es repeteixen cada 9 minutsmi no cada cinc o deu ha estat el tema de l'Apunt de la Viviana Besolí.

 • Suspensió de la UE

  La Unió Europea suspèn tots els vols dels Boeing 737 Max com l'accidentat a Etiòpia. L'Agència Europea de Seguretat Aèria s'ha afegit a la prohibició que ja havien decretat molts països europeus i asiàtics, que han immobilitzat tots els aparells d'aquest model

 • Olympe de Gouges

  A l'En connexió' hem parlat amb la Núria Soler, directora d'Alter Ego Teams i fundadora de Womanthon Una de les convidades avui al lliurament del guardó 'Olympe de Gouges', a la promoció de la igualtat en l'àmbit laboral.

 • Més plàstic que peixos

  L'any 2050 el plàstic que hi ha al mar pesarà més que tot els peixos. Ha estat el tema de reflexió de l'Apunt de la Viviana Besolí.

 • Segons cas de curació

  El segon cas registrat a tot el món de remissió de la infecció pel virus de la sida ha estat descrit aquest dimarts a la revista "Nature". Ha estat el tema de l'Apunt de la Viviana Besolí d'avui.

 • Suspens en paritat

  L'equip encarregat de l'organització del Mobile s'ha marcat com a objectiu que la presència femenina entre els visitants arribi al 30%, 5 punts per sobre de la de l'any passat i gairebé el doble de la registrada el 2014. Ha estat el tema de l'Apunt de la Viviana Besolí d'avui.

 • Remot i via 5G

  Gràcies a la tecnologia 5G s'ha fet una intervenció quirúrgica en remot i a temps real, en el marc del Mobile World Congress de Barcelona. Ha estat el tema de l'Apunt de la Viviana Besolí d'avui.

Facebook

Twitter