Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: L'apunt

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Les conseqüències de la guerra dels càrtels

  A mèxic han trobat en pocs dies dos camions frigorífics amb prop de 300 cadàvers dins. Una conseqüència de la guerra dels càrtels de la droga que ha desbordat absolutament les autoritats.

 • Un joc guanyador

  La Viviana Besolí ens ha fet avui al seu Apunt una relació de guanyadors de la 70ª edició dels Premis Emyy. "Joc de trons" i "The Marvelous Mrs. Maisel" han estat, respectivament, premiades en l'apartat de drama i de comèdia.

 • Les condicions de la UER

  L'Apunt de la Viviana Besolí, a partir d'un article del diari El País indicava que la UER posa condicions a l'organització israeliana del Festival d'Eurovisió.

 • Destins coneguts via sèries o pel·lícules

  L'Apunt de la Viviana ens ha portat avui diferents destins que motiven visites de vacances, a destins que coneixem gràcies a les sèries de televisió o a les pel·lícules. A la imatge, Dubrovik, a Croàcia, el "Kingslanding televisiu" de Joc de Trons.

 • Consells per un retorn millor

  La Viviana Besolí ens ha portat avui un Apunt sobre la síndrome postcavacional i consells d'una psicòloga per fer la tornada a la feina més fàcil.

 • Els bombers i la manguera

  Després de set llargs anys de baralles en tribunals i milions de dòlars en pagaments a advocats, Apple i Samsung han decidit posar punt final a les seves diferències i seguir endavant en el negoci fora dels jutjats. Més o menys, allò que entre bombers no ens trepitgem la manguera. Ha estat el tema de l'Apunt de la Viviana Besolí.

 • Deu anys de feina

  Investigadors catalans, de la Vall d'Hebró, han descobert com atacar les cèl·lules latents del càncer, responsables de recaigudes i de resistència als tractaments. Ha estat el tema de l'Apunt de la Viviana Besolí.

 • Nens, nenes, pares i mares

  Un estudi fet a Itàlia i un altre als Estats Units coincideixen a afirmar que, per a les mares, les parelles són més estressants que els fills. Ha estat l'Apunt de la Viviana Besolí, extret del suplement Cribeo del diari La Vanguardia.

 • Acaba una prohibició de dècades

  Les dones de l'Aràbia Saudita ja poden conduir sense por que les detinguin per violar la llei que els ha impedit portar cotxe durant dècades. Ha estat el tema triat per l'Apunt de la Viviana Besolí.

 • De dretes o d'esquerres?

  Són molts els estudis que asseguren que dormir del costat esquerre és molt més saludable, en tots els aspectes, que fer-ho estirat sobre el costat dret. Ha estat el tema que ha triat la Viviana Besolí pel seu Apunt, extret d'un article de La Vanguardia.

Facebook

Twitter