Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: L'apunt

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • De dretes o d'esquerres?

  Són molts els estudis que asseguren que dormir del costat esquerre és molt més saludable, en tots els aspectes, que fer-ho estirat sobre el costat dret. Ha estat el tema que ha triat la Viviana Besolí pel seu Apunt, extret d'un article de La Vanguardia.

 • Suplements que no aporten cap benefici

  Els suplements vitamínics més usuals no tenen cap benefici sobre la salut de les persones que no pateixen dèficits, segons un estudi d'investigadors canadencs. ha estat aquest el tema d'avui de la Viviana Besolí, extret d'una informació del Canal 3-24

 • L'Osteria Francescana torna a ser el restaurant número 1

  L'Apunt de la Viviana Besolí ens ha parlat avui de la distinció, ahir a Bilñbao, dels 50 millors restaurants del món segons la revista 'Restaurant'. El podi ha estat per a l'Osteria Francescana, de Módena, Itàlia, primer; el Celler de Can Roca gironí, segon; i el Mirazur, de la localitat francesa de Menton, tercer.

 • Mala peça al teler

  Per què prohibeixen els governs utilitzar els antivirus de Kaspersky? Ha estat el tema triat per  la Viviana Besolí pel seu Apunt d'avui, a partir d'un article de La Vanguardia.
   

 • 107 anys encesa

  La bombeta més antiga del món es troba al parc de bombers de Livermore, Califòrnia, i ha estat encesa des que es va instal·lar el 18 de juny de l'any 1901.

 • Els astronautes van escalfar la Lluna

  L'activitat dels astronautes a la superfície lunar va causar el misteriós escalfament detectat per les missions lunars Apol·lo en la dècada de 1970. Ha estat el tema de l'Apunt de la Viviana, extret del portal Europa Press.

 • L'adolescència 4.0

  El 20% dels nens i nenes fa servir les xarxes socials abans dels 10 anys, el que avança comportaments propis de nois de secundària, segons investigadors de la Universitat Ramon Llull. L'adolescència 4.0 ha estat el tema de l'Apunt de la Viviana Besolí.

 • Les ametlles, el millor superaliment

  Dels veritables superaliments n'ha parlat la Viviana Besolí en el seu Apunt d'actualitat. Les ametlles lideren el rànquing, que no inclou alguns dels aliments que consideravem dins aquesta categoria.

 • Els elements claus en la tria d'un hotel

  Què ha d'oferir un hotel per fer feliços els seus hostes? Aquest ha estat el tema de l'Apunt de la Viviana Besolí, a partir d'un article de La Vanguardia.

 • El mòbil xivato

  La Lliga de Futbol Professional, l'organisme que dirigeix la competició esportiva més important a Espanya, utilitza els telèfons mòbils d'aficionats al futbol per espiar bars i altres establiments públics que posen partits per als seus clients. Ha estat el tema de l'Apunt de la Viviana Besolí.

Facebook

Twitter