Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Les BSO

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • El poltre italià més musical

  Les nissagas al cinema tenen també bandes sonores importants i per recordar. Avui l'Òscar Royo ens ha fet una repassada a la música de la nissaga de les pel·lícules al voltant de Rocky.

 • Una mena de Beatles, però amb un sol èxit

  Recordeu la pel·lícula "The wonders", originalment "That thing you do!", de 1996, dirigida per Tom Hanks, que també en va fer el guió i part de la música? Avui ha estat la protagonista de l'espai de BSO que ens ha portat l'Òscar Royo

 • Una BSO gens miserable

  Hem dedicat avui l'espai de bandes sonores a la de "Les Misérables", pel·lícula de 2012, guardonada amb tres premis Oscar i protagonitzada per Hugh Jackman, Russell Crowe i Anne Hathaway. Està basada en el musical del mateix nom, de 1980,  i en l'obra literària de Victor Hugo, de 1862

 • Stone i Gosling a la ciutat de les estrelles

  A l'espai de les bandes sonores, l'Òscar Royo ens ha presentat avui un dels millors musicals dels darrers anys: "La La Land, de Damien Chazelle, amb música de Justin Hurwitz. La BSO va rebre l'Oscar i també la cançó "City of stars"

 • Un gran showman i una gran banda sonora

  L'Òscar Royo ens ha portat avui a l'espai de les bandes sonores un tast de la de "The greatest showman".

 • El panorama sonor de la força que ens acompanya

  A l'espai de les bandes sonores originals, l'Òscar Royo ens porta avui a fer una volta pel paisatge sonar de les pel·lícules de la nissaga Star Wars.

 • Corre, Òscar, corre

  Hem tancat la tercera hora del programa amb l'Òscar Royo i una repassada a la banda sonora de la pel·lícula "Forrest Gump".

 • You're the one that I want

  A l'espai de les bandes sonores, l'Òscar Royo ens ha recordat una corresponent a una pel·lícula que va marcar una època: "Grease", de 1978.

 • Un molí vermell

  L'espai de bandes sonores de l'Òscar Royo el dediquem a una pel·lícula de 2001, amb Ewan McGregor i Nicole Kidman: "Moulin Rouge"

 • My name is Royo. Òscar Royo...

  Hem tancat la tercera hora del progarma amb una estrena de secció. L'Òscar Royo, de forma cíclica els dimarts, ens portarà bandes sonores de produccions de cinema noves o clàssics de la gran pantalla. Avui hem engegat amb un viatge musical per alguns dels temes centrals de les pel·lícules de James Bond.

Facebook

Twitter