Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Nodes

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Les diferents mirades sobre el turisme

  Ahir es va celebrar el SIMA, el Simposi Internacional de Marketing d'Andorra 2018. Amb el Fernando Blanco, l'organitzador, hem donat detall dels aspectes més destacats que es van tractar en l'edició que s'anomenava: Turisme, altres mirades.

 • Una visió àmplia del sector turístic

  El Fernando Blanco, de SisèGrau i organitzador del SIMA, el Simposi Internacional de Màrqueting d'Andorra, ens ha donat detalls del programa i ponents de la sisena edició, que se celebrarà el 8 de maig al Centre de Congressos d'Andorra la Vella. El tema és "Turisme:altres mirades".

 • La (no) crisi de Facebook

  La polèmica sobre la filtració de dades de 50 milions d'usuaris de Facebook, quin futur augura a la companyia? Ho hem comentat amb el Fernando Blanco, de SisèGrau.

   

 • Una possibilitat que ha generat polèmica

  El Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau, ha comentat avui al programa la polèmica aixecada entre alguns col·lectius en la implementació del Facebook Messengers Kids.

 • La utilització comercial del Whatsapp i del Facebook Messenger

  El Fernando Blanco, de SisèGrau, ha dibuixat avui al programa els eixos principals del curs que impartirà dilluns vinent a la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra sobre com podem treure rèdit comercial a les aplicacions Whatsapp i Facebook Messenger.

 • The japanese way of life

  Ens ha visitat als estudis el Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau, que acaba de tornar del Japó. Hem posat damunt la taula les peculiaritats d'una societat que té un vincle vital amb la tecnologia.

 • Les campanyes més disruptives

  Amb el Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau, hem  fet avui un nou espai 'Nodes' encarant la recta final del programa.

 • Una transformació de vertígen

  El Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau, ha analitzat al programa les claus de la conversió del Nadal. D'una celebració religiosa a un fenòmen comercial.

 • La globalització té un sentit unidireccional

  Us heu demanat mai el motiu pel qual algunes iniciatives 100% USA traspassen l'Atlàntic amb molta facilitat? Parlem de Halloween, el Black Friday, etc. Amb el Fernando Blanco, de SisèGrau, ho hem comentat. sembla que la globalització en té la clpa.

 • Les actituts davant els mons on-line i off-line

  Per quin motiu compartim, sovint compulsivament, a les xarxes socials? Comenta el tema el Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau.

Facebook

Twitter