Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Nodes

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • La influència dels 'influencers'

  Comerç, màrqueting online i la influència dels 'influencers'. Són els elements de l'equació que ens ha explicat avui el Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau, a partir article sobre el tema que ha publicat al web de la Confederació empresarial andorrana.

 • El cel i l'infern de la viralització

  El Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau, ha analitzat avui el fenòmens dels videos virals a la xarxa. Ho hem fet amb tres exemples diferents, sobre vitalitats positives, negatives i absolutament invioluntàries. El Fernando és demana, és el contingut viral una comunicació massiva sense límits?

 • Un projecte que se l'ha de fer seu tota la ciutadania

  El Fernando Blanco, de SisèGrau, ha compartit avui amb tots les seves sensacions després d'assistir a la presentació la setmana passada del nou pas endavant en la construcció de la 'Marca Andorra', després de rebre els imputs dels responsables de Bloom Consulting.

 • La nova política de protecció de dades

  Notarem canvis a partir de la nova normativa de protecció de dades europea que entra en vigor aquest divendres? Ho hem comentat amb el Fernando Blanco, de SisèGrau

 • Les diferents mirades sobre el turisme

  Ahir es va celebrar el SIMA, el Simposi Internacional de Marketing d'Andorra 2018. Amb el Fernando Blanco, l'organitzador, hem donat detall dels aspectes més destacats que es van tractar en l'edició que s'anomenava: Turisme, altres mirades.

 • Una visió àmplia del sector turístic

  El Fernando Blanco, de SisèGrau i organitzador del SIMA, el Simposi Internacional de Màrqueting d'Andorra, ens ha donat detalls del programa i ponents de la sisena edició, que se celebrarà el 8 de maig al Centre de Congressos d'Andorra la Vella. El tema és "Turisme:altres mirades".

 • La (no) crisi de Facebook

  La polèmica sobre la filtració de dades de 50 milions d'usuaris de Facebook, quin futur augura a la companyia? Ho hem comentat amb el Fernando Blanco, de SisèGrau.

   

 • Una possibilitat que ha generat polèmica

  El Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau, ha comentat avui al programa la polèmica aixecada entre alguns col·lectius en la implementació del Facebook Messengers Kids.

 • La utilització comercial del Whatsapp i del Facebook Messenger

  El Fernando Blanco, de SisèGrau, ha dibuixat avui al programa els eixos principals del curs que impartirà dilluns vinent a la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra sobre com podem treure rèdit comercial a les aplicacions Whatsapp i Facebook Messenger.

 • The japanese way of life

  Ens ha visitat als estudis el Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau, que acaba de tornar del Japó. Hem posat damunt la taula les peculiaritats d'una societat que té un vincle vital amb la tecnologia.

Facebook

Twitter