Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Nodes

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Eixos de la comunicació política

  Davant l'imminent procés electoral que s'obrirà al país, el Fernando Blanco ens ha comentat els principals eixos que cal tenir en compte quan a la comunicació política.

 • L'ofici de crear i fer evolucionar una marca

  El Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau, ens ha comentat avui els conceptes 'branding' i 'naming' i ha valorat la polèmica del cas de 'The shopping mile'.

 • Com li pot treure suc la meva empresa a Instagram?

  Els seguidors d'Instagram creixen, dia a dia, com l'escuma. Com es pot beneficiar la meva empresa d'aquesta xarxa social? A la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra ho saben. Ens ho han explica el Fernando Blanco, de SisèGrau, i la seva companya, la Meri Baró que serà la formadora d'un curs que es farà el 8 de febrer.

 • Crisi a les xarxes socials?

  El Fernando Blanco, de SisèGrau, valora avui pels motius de la crisi que afirma viuen 0ctualment algunes de les XXSS. Molts personatges públics les abandonen, especialment twitter.

 • Vuelve, a casa vuelve...

  Quins 'interruptors' activen els professionals publicitaris per despertar en el públic les ganes de comprar el producte o servei que ofereixen? Avui n'hem parlat amb el Fernando Blanco, de SisèGrau

 • KiVa, la fòrmula finlandesa per combatre el bullying

  La majoria d'iniciatives a les escoles per lluitar contra l'assetjament escolar se centren en el perdonavides o la víctima però hi ha un element clau amb el qual tot just es treballa: el públic. La psicòloga Christina Salmivalli ha liderat un equip que ha dissenyat un programa conegut com a KiVa, després de descobrir com el tafaner legitima l'assetjament. Ha estat el tema de reflexió que ha portat el Fernando Blanco al programa, a partir d'un article publcat a El País.
   

 • Rendibilitat i honorabilitat

  El Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau, ens ha parlat del concepte 'clickbait'. Si aquest l'ajuntem a les 'fake news', ens trobem en un escenari molt complex i molt poc honorable.

 • Importarem també el Thanksgiving Day?

  Ens ha visitat el soci-consultor de SisèGrau, el Fernando Blanco, per parlar sobre Halloween i les seves influències actuals i de cara al futur en el sector del marketing i el comerç. La importació de costums des de l'altra banda de l'Atlàntic o des d'Àsia podria tenir continuitat

 • Facebook Ads

  El Fernando Blanco ens ha explicat com funciona la publicitat a Facebook, a partir de la gestió de l'eina Facebook Ads. El tema va ser objecte d'un curs, divendres passat, a la Cambra de Comerç.

 • Preparats, llestos... acció!

  Amb el Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau, hem analitzat els aspectes més destacats en comunicació política preelectoral

Facebook

Twitter