Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: ONCA

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • La mùsica, una aliada de primera

  Hem rebut a l'estudi al Joan Hernández, coordinador del projecte social de la Fundació ONCA, i Pilar Planavila, musicoterapeuta aplicada al projecte. Hem centrat la conversa en l'eina "Música i creativitat" i el gran ajut que suposa la música i que estudia la musicoteràpia.

 • Acostar les arts a qui més ho necessita

  Avui hem tingut cita amb l'espai que explica les activitats de la Fundació ONCA. Hem parlat  de les activitats que es desenvolupen en el programa social amb el Joan Hernández el seu responsable, el músic i professor de l'IM, Jordi Albelda i la Miriam Guitart, educadora social al Centre de dia de l'Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell

 • Els colors de l'orquestra

  La Fundació ONCA organitza aquest diumenge a es 12h a l'Auditori nacional el tradicional concert de primavera, sota el títol "Els colors orquestrals", amb direcció d'Albert Gumí, i la participació de les escoles de música del país, la JONCA i L'Animal Escola de Teatre. Ens han visitat per parlar-ne la Teresa Areny,cap de producció de la Fundació ONCA, i l'Irina Robles, responsable de L'Animal Escola de Teatre.

 • Els Tallers formatius de la Fundació ONCA

  A l'espai de la Fundació ONCA, avui hem parlat dels Tallers formatius programats aquesta temporada. Ho hem fet amb dos dels formadors, el Joan Hernández i el Santi Serratosa, i la cap de producció, la Teresa Areny

 • Tres mestres, dos aniversaris i una primicia mundial

  Avui hem compartit un espai de la Fundació ONCA de luxe. Dimarts vinent, l'Auditori Nacional d'Andorra acollirà el Concert dels 25 anys de l'ONCA i de la Constitució, on s'estrenarà el 'Doble concert per a violí, violoncel i orquestra, Op. 144, "L'andorrà". Al programa, hem pogut conversar  avui en directe amb Gerard Claret, solista en aquest concert, amb el seu germà Lluis. També amb el director i autor de l'obra, Salvador Brotons, i amb Marcel Sabaté, director de la GIOrquestra, que coprodueix l'espectacle. De l'assaig d'ahir, a l'Escola de música Victòria dels Àngels, de Sant Cugat del Vallès, hem pogut oferir un extracte en primicia de la peça que s'estrenarà dimarts.

 • L'ONCA amplia els concerts familiars en un nou cicle

  La cap de producció de la Fundació ONCA, Teresa Areny, ens detalla els cinc concerts familiars que proposa el nou cicle de la fundació.

 • 25 anys fent música i molt més

  A l'espai de la Fundació ONCA hem rebut avui el director artístic i concertino director, Gerard Claret. Amb ell hem fet una repassada a les activitats més destacades de la temporada 2018, la del 25è aniversari de l'ONCA.

 • Molt més enllà de la música

  La Fundació ONCA, amb el Govern d'Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà, va presentar ahir el seu programa social del curs. Hi hem fet una repassada amb el coordinador de tots els projectes, el Joan Hernández, als nostres estudis, i el responsable de la iniciativa 'Basket Beat', Josep Maria Aragay, via telefònica.

 • Tot bufant

  Avui hem estrenat espai mensual en col·laboració amb la Fundació ONCA. La cap de producció, Teresa Areny, i el músic Pep Gol, parlen de les noves propostes del projecte educatiu de l'ens, en especial de l'espectacle "Tot bufant", que es representa demà al Prat del Roure.

Facebook

Twitter