Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Parlem de música

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


  • La dècada actual (i 2)

    Segon 'Parlem de música', amb el Marc Pantebre, dedicat a la dècada 2010 (La música actual). Hi trobarem noms i música d'artistes com Lady Gaga, Beyoncé, Billie Elish, Justin Timberlake, Bruno Mars, Justin Biever, LMFAO, Bebe Rexha, Martin Garrix, David Guetta, Calvin Harris, Sia, Dua Lippa, Avicii, Daft Punk o Julián Casablancas.

  • La dècada actual (1)

    A l'espai 'Parlem de música', el Marc Pantebre entra en els capítols més actuals. Avui, primer tast de la música de la nostra dècada actual, la del 2010. Avui ha centrat l'atenció en la música urbana i la indie.

  • La música que obre el segle XXI (i 2)

    El Marc Pantebre ha completat al seu 'Parlem de mùsica' els capítols dedicats a les propostes de solistes, bandes i estils que dominaven la primera dècada del segle XXI.

  • La música que obre el segle XXI (1)

    El Marc Pantebre ens ha portat avui el primer capítol sobre la música dels solistes i grups de la primera dècada del segle XXI.

  • Música dels 90: la generació Z (1)

    Torna el 'Parlem de música', l'espai del Marc Pantebre. Avui, solistes, bandes i estils de la dècada dels 90, 'La generació Z' (primera part).

  • Referents musicals dels anys 80 (i 2)

    Completem el recorregut musical per la dècada dels 80 amb el Marc Pantebre, al 'Parlem de música'. Quins grups o solistes escoltarem avui? Ja veureu que la masterclass és de 10.

  • Referents musicals dels anys 80 (1)

    El Marc Pantebre ha abordat avui al 'Parlem de música' el primer capítol de la dècada dels 80. Noms com Michael Jackson, Bruce Springsteen, Prince, Madonna, U2...

  • La fantàstica dècada dels 70 (i 2)

    Gran secció musical amb el Marc Pantebre. Ha completat l'explicació sobre la música de la dècada dels 70 a partir d'una subdivisió d'estils musicals, des del soft rock, al punk, i des del rock progressiu al funk o la música disco. Una selecció de 27 talls musicals, amb les explicacions del mestre Pantebre.

  • La fantàstica dècada dels 70 (1)

    Avui hem tingut la cita mensual amb el 'Parlem de música', del Marc Pantebre. Ens porta un primer capítol dedicat a la dècada dels 70. Quines bandes apareixeran en la seva tria? En el podcast ho trobareu.

  • La dècada prodigiosa (i 2)

    Avui hem gaudit de la masterclass mensual d'història musical, amb el 'Parlem de música' del Marc Pantebre. La lliçó d'avui era 'Els anys 60, menys els Beatles'. La banda de Liverpool va protagonitzar el monogràfic del mes de novembre.

Facebook

Twitter