Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Parlem-ne

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Epictet i l'estoïcisme

  Nou enfocament de l'espai de filosofia del David Murias. Enguany li direm Filosofia pràctica per avui. En el primer capítol ens ha explicat com va nèixer el corrent de l'estoïcisme i qui va ser Epictet, un dels seus seguidors més destacats.

 • El concepte 'felicitat'

  Què és la felicitat? Què diu la ciencia i el coneixement ancestral sobre la felicitat? Es tem preparats per ser feliços en aquest món? Pautes i consells per ser feliç, amb el filòsof David Murias.

 • Ens ajuda o ens esclavitza?

  Amb el filòsof David Murias hem parlat avui de la tecnologia i la intel.ligència artificial. Un ajut o un esclavatge? Com afecta a la nostra felicitat i benestar individual, i a les relacions que tenim amb l'entorn?

 • L'adolescència i la seva realitat

  L’etapa de l’adolescència, els problemes que tenen els adolescents actualment, la relació amb els pares, i el paper dels adolescents a la nostra societat. han estat alguns dels temes que avui el filòsof David Murias ha tractat a l'espai 'Parlem-ne'.

 • Tu ets el pintor del quadre de la teva vida

  El filòsof David Murias ens ha parlat avui a la secció 'Parlem-ne' del Moviment del pensament positiu.

 • La vàlua de l'autoestima

  El David Murias, el nostre filòsof de capçalera, ha centrat avui la secció 'Parlem-ne' en la paraula "autoestima". A més, hem comentat el debut  d'IluminAND, que celebra la segona cita el 22 de febrer amb "Les dues cares de l'amor".

 • Paraules, ment i vida

  El filòsof David Murias ha comentat avui el poder de les paraules en la nostra vida.

 • Cal que tanquem els cicles vitals i que n'obrim de nous

  El David Murias, el nostre filòsof col·laborador, ha compartit amb tots un nou capítol de l'espai "Parlem-ne", la secció de reflexió i desenvolupament humà. Hem parlat dels cicles vitals, de Freud, del funcionament de l'ordinador mental i del projecte de teatre de consciència.

 • Les relacions humanes dissonants

  Nova visita del filòsof David Murias, avui amb un nou tema de relexió sobre aspectes del desenvolupament humà

 • Parlem-ne: reflexió i desenvolupament

  Avui hem estrenat un espai amb el filòsof David R. Murias. Li diem "Parlem-ne", i és un espai on el que volem és obrir-nos ala reflexió i a les possibililtats del desenvolupament humà.

Facebook

Twitter