Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Pedriatria km 0

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Quan és el moment?

  Quan és el moment més adient per 'debutar' a l'escola bressol? Avui n'hem parlat al programa amb la Dra. Mariona Ferrer, a l'espai Pediatria Km.0, versió ràdio.

 • Bons consells de la pediatra per a l'estiu

  L'espai 'Pediatria Km.0, versió ràdio', amb la Dra. Mariona Ferrer, tanca temporada amb consells per a l'estiu. Com protegir els menuts de la calor, cremes solars (tipus i per a quina edat), hidratació, roba més adient, ventilació, picades d'insectes i animals marins...

 • Els dolors toràcics en els petits

  A l'espai Pediatria Km.0, versió ràdio, la Dra. Mariona Ferrer ha parlat avui dels problemes cardíacs en nens: què es una cardiopatia congènita, com es pot detectar, què vol dir tenir un buf al cor, quines conseqüències té, què cal fer quan un nen diu que té palpitacions...?

 • Nens que ploren i nits d'insomni

  Hem obert consulta a l'espai Pediatria Km.0. en un espai per a pares i mares amb canalla amb problemes per dormir. La Dra. Mariona Ferrer hi ha posat un títol suggerent al capítol d'avui: "Carinyo, i si provem el mètode Estivill...?"

 • Prejudicis, mites i falses interpretacions sobre la lactància

  Amb la Dra.Mariona Ferrer, pediatra, i la Mireia Casanovas, llevadora, hem analitzat els prejudicis, mites i falses interpretacions que sovint es fan sobre l'alletament matern.

 • A la recerca de la immunitat

  Hem tingut cita avui a l'Àrea de salut amb la pediatra Dra. Mariona Ferrer. Avui hem dedicat l'espai Pediatria Km.0-versió ràdio a les vacunes. Sabeu quin és el seu orígen? Tipus, components, mites i llegendes, etc

 • La grip dels petits

  Avui hem tractat de la grip infantil amb la Dra. Mariona Ferrer, a l'espai Pediatria Km 0, versió ràdio. Mutacions, vacunes, tipus, com minimitzar transmissions, consultes més freqüents a urgències, febre, antitèrmics, etc... Una exposició molt interessant.

 • Mocs, refredat... La nostra canalla i l'hivern

  La nostra pediatra de capçalera, la Dra. Mariona Ferrer, obre consulta avui a l'espai Pediatria Km 0, dins l'Àrea de salut de l'Ara i Aquí. parlem de ls mucositat, dels refredats i de temes que tenen a veure amb la nostra canalla i el fred hivernal.

 • La nova manera d'abordar la introducció dels aliments als més menuts

  Segon espai Pediatria Km.0, a l'Àrea de salut, amb la Dra. Mariona Ferrer. La nostra pediatra de capçalera ens ha parlat avui de la introducció dels aliments en els menuts a partir del sistema conegut com 'Baby led weaning'.

 • Tot allò que envolta la tornada (o el debut) a l'escola o la llar d'infants

  Estrenem espai dins la secció 'Àrea de salut' amb el 'Pediatria km 0' que ens portarà un cop al mes la Dra. Mariona Ferrer. Avui hem parlat de molts aspectes que afecten els menuts (i els pares) quan els nostres fills van per primer cop o tornen a l'escola o la llar d'infants.

Facebook

Twitter