Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Receptes d'art

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Enamorat del ballet

  La Ruth Casabella ha dedicat avui les seves 'Receptes d'art' a la figura de Serguei Diàguilev, l'empresari creador dels Ballets russos de París

 • L'impressionisme pictòric

  La Ruth Casabella ha dedicat les 'Receptes d'art' d'avui al màxim exponent de l'impressionisme pictòric, el pintor francès Claude Monet.

 • L'escala humana

  La Ruth Casabella ens ha parlat avui a les 'Receptes d'art' de Charles-Édouard Jeanneret-Gris, més conegut com a Le Corbusier (1887-1965). Un arquitecte i tèoric de l'arquitectura i l'urbanisme, creador, entre d'altres temes, del Modulor, un sistema de mesures basat en les proporcions humanes

 • Vollard canvia la concepció de les galeries d'art

  Les 'Receptes d'art', amb la Ruth Casabella, ens han parlat avui de la figura d'Ambroise Vollard, un galerista i marxant molt influent en el tombant del segle XIX al XX.

 • I no podia signar la seva obra

  La Ruth Casabella ens ha descobert avui la figura de la millor pintora del Renaixement. Era Sofonisba Anguissola que, com la resta de dones artistes, no podia signar la seva obre, la qual cosa va fer que s'atibuissin quadres seus a d'altres artistes quese'ls van "apropiar". al Museu del Prado, a Madrid, hi ha només tres quadres fets per dones, i els tres són seus.

 • Kupka, convençut de l'abstracció

  Hem tancat el programa a la cuina artística de la Ruth Casabella. A les 'Receptes d'art', avui hem parlat de la figura de Frantisek Kupka, un pintor i artista gràfic txec, considerat com un dels pioners de l'art abstracte, en concret de l'anomenat orfisme

 • Una vida intensa a la recerca de la felicitat

  La Ruth Casabella ha dedicat avui l'epai de les 'Receptes d'art' a la pianista, compositora i pintora vienesa Alma Margaretha Maria Schindler, més coneguda pel seu nom de casada, Alma Mahler, de qui diuen que es va casar amb tres genis de l'art. Una vida molt intensa, sempre a la recerca de la felicitat i del reconeixement.

 • L'emperador bizantí

  Les 'Receptes d'art' d'avui, amb la Ruth Casabella, han tingut com a protagonista a Flavius Petrus Sabbatius Iustinianus. Amb l'emperador bizantí Justinià i el seu llegat artístic hem tancat el programa.

 • Més enllà de Mauthausen

  "Més enllà de Mauthausen. Francesc Boix" és el títol de l'exposició que es podrà veure fins el 19 de maig al Centre d'Art d'Escaldes-Engordany. Del contingut de la mateixa i de la figura de Francesc Boix n'hem parlat amba la Ruth Casabella.

 • Tàctiques de guerrilla

  La Ruth Casabella ha tancat el programa amb les 'Receptes d'art'. Ens ha parlat del grup activista i feminista que es va donar a conèixer a la meitat de la dècada dels 80, les Guerrilla girls.

Facebook

Twitter