Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Sociologia

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • La fotografia del mercat del treball

  Hem comentat fins al punt de les 12h amb el Joan Micó els resultats de l’enquesta de Forces del Treball i el treball propi del CRES sobre l’Estudi del Mercat Laboral a Andorra. Un treball que ha comptat amb la col·laboració del Departament d’Estadística.

 • L'Observatori del primer semestre del 2018

  Amb el Joan Micó, el director del CRES, hem parlat dels resultats de l’Observatori del primer semestre del 2018. En aquesta ocasió, s’han mesurat les percepcions de la ciutadania en relació als aspectes a millorar d’Andorra, la situació econòmica de la població i l’equipament a les llars, la satisfacció envers els serveis públics i qüestions sobre el transport públic.

 • Víctima culpabilitzada i agressor victimitzat

  Hem tancat el programa amb el Joan Micó, el director del CRES. Amb ell hem comentat algunes de les reaccions posteriors a la sentència de la 'Manada', en què es percep una culpabilització de la víctima i una victimització del grup agressor.

 • La vàlua dels símbols

  Samarretes, bufandes, llaços, himnes, banderes... Avui el Joan Micó, el director del CRES, ha valora la importància dels símbols, l'atac als mateixos i els sentiments de pertinença, entre d'altres reflexions.

 • L'escletxa salarial: causa o conseqüència?

  Amb el Joan Micó, el director del CRES, hem valorat aspectes diversos de la bretxa salarial entre homes i dones.

 • Traient el suc al nou Observatori

  Amb el director del CRES, el Joan Micó, hem parat atenció a alguns dels detalls de l'Observatori corresponent al segon semestre de 2017.

 • La xacra de la violència de gènere

  El Joan Micó, director del CRES, ha posat damunt la taula reflexions al voltant de la violència de gènere, des de l'òptica de la sociologia

 • La força centrífuga a l'hora d'opinar

  Vivim temps d'opinions extremes. Quin és el motiu? Ho comentem, des del punt de vista de la sociologia, amb el Joan Micó, el director del CRES

 • Decidir que no vull decidir

  El director del CRES, Joan Micó, amplia detalls al voltant de l'estudi sobre l'abstenció, elaborat amb el departament d'Estadística, per encàrrec del Consell General.

 • L'Observatori social estrena lloc web

   A l'espai de Sociologia del Joan Micó, el director del CRES, avui ens ha presentat el nou web de l'Observatori social. A més, ens ha explicat els nous projectes en què estan treballant.

Facebook

Twitter