Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Sostenibilitat

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Autòcton i al·lòcton

  A l'espai de 'Sostenibilitat', el Francesc Molist, el responsable d'Andorra Sostenible, i l'Anna Moles, la cap d'unitat de Patrimoni Natural, ens han parlat avui del concepte 'espècie invasora'.

 • Els ODS

  El Francesc Molist, el responsable d'Andorra Sostenible, ha tancat el programa d'avui fent referència als 17 Objectius del Desenvolupament Sostenible, que van ser el tema de la conferència que va inaugurar el quart cicle de l'Aula Magna.

 • La nova etapa d'Andorra Sostenible

  Amb el Francesc Molist, coordinador d'Andorra Sostenible, parlem de la nova etapa de l'entitat i dels objectius més destacats del curs

 • Sis anys de col·laboracions en favor de la sostenibilitat

  Hem acomiadat avui els amics del Centre Andorra Sostenible, que deien l'entitat després de sis anys. Un termini en què el Javi Gómez, com a responsable, i l'Elena Valletbó, com a educadora, han estat excel·lents col·laboradors del programa. Molts sort, amics. En aquest darrer espai, ens han comentat les activitats previstes pel mes de juliol per a totes les edats.

 • Recicla'ns, però bé!

  De la campanya porta a porta "Recicla'ns, però bé!" n'hem parlat avui amb la Natàlia Rovira, la coordinadora d'Estratègia i Comunicació de Medi Ambient, i el Javi Gómez, coordinador d'Andorra Sostenible

 • #SenseContaminació per plàstics

  El 5 de juny se celebra el Dia mundial del Medi Ambient, una data que hem comentat amb el Javi Gómez, d'Andorra Sostenible.

 • Jornada de neteja europea

  Per tal de reduir el nombre de residus abocats a la natura i donar visibilitat a la problemàtica, l'organització de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus coordina una jornada anual de neteja o "clean-up day" a tot Europa. El Javi Gómez, coordinador del Centre Andorra Sostenible, ens ha valorat la iniciativa i ens ha parlat de les accions amb escolars que es faran al país.

 • Dilluns comença la 'Setmana del soroll'

  Amb el Javi Gomez i l'Elena Valletbó, del Centre Andorra Sostenible, hem parlat avui de la contaminació acústica i de les accions preparades a partir de dilluns, en la Setmana del soroll. L'últim dimecres d'abril és el Dia internacional de la prevenció envers el soroll.

 • Segona edició de la cursa dels banders

  Hem tancat el programa amb el Javi Gomez, coordinador del Centre Andorra Sostenible, el Miquel Rossell, director del cos de Banders d'Andorra. Hem donat detalls de la II Cursa d'Enclar, la cursa dels banders, que se celebrarà el 21 d'abril.

 • Bones pràctiques a la muntanya

  Amb el coordinador del Centre Andorra Sostenible hem parlat avui de bones pràctiques a la muntanya.

Facebook

Twitter