Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Sostenibilitat

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Ho podem fer molt millor

  Avui acaba la segona campanya 'Recicla'ns, però bé' del departament de Medi Ambient, sobre el reciclatge domèstic. N'hem parlat amb el responsable d'Andorra Sostenible, el Francesc Molist, i l'Helena Prieto, la coordinadora de la campanya.

 • Actuacions per a la conservació del trencalòs

  A l'espai de Sostenibilitat, amb el coordinador d'Andorra Sostenible, el Francesc Molist, hem pogut parlar amb l'Àngel Bonada, coordinador del Pla d'actuacions per a la conservació del trencalòs.

 • Un balanç brillant i una celebració internacional

  Tanquem el programa amb el coordinador d'Andorra Sostenible, el Francesc Molist, i l'Anna Claveria, tècnica de Medi Ambient. Parlem del balanç d'actuacions de 2018 d'Andorra Sostenible, i del Dia internacional de les zones humides, que se celebra aquest dissabte.

 • La Font Blanca és CleanCO2

  Amb el Francesc Molist, coordinador d'Andorra Sostenible, i el Jaume Esteve, el president de la Federació Andorrana de Muntanyisme, hem parlat del vessant sostenible de la Font Blanca i de la certificació CleanCO2.

 • Bones pràctiques pel 2019

  El coordinador d'Andorra Sostenible, el Francesc Molist, ens ha posat diversos exemples de bones pràctiques que podem posar en marxa en el nostre dia a dia i que ajudaran a la sostenibilitat.

 • Celebrem sense perdre el seny

  Amb el Francesc Molist, coordinador d'Andorra Sostenible, hem parlat avui de responsabilitat, consum, fartanera i malbaratament. Ens ha aconsellat sobre com podem viure un Nadal més sostenible.

   

 • La muntanya importa

  Amb el Francesc Molist, responsable d'Andorra Sostenible, la Natàlia Rovira, coordinadora d'Estratègia i Comunicació de Medi Ambient, i l'alpinista Domi Trastoy, hem comentat la celebració, l'11 de desembre, del Dia internacional de les muntanyes.

 • El millor, el que no existeix

  Hem tancat el programa parlant de la Setmana europea de la prevenció de residus amb el responsable d'Andorra Sostenible, el Francesc Molist, i la coordinadora d'Estratègia i Comunicació del departament de Medi Ambient, la Natàlia Rovira.

 • Autòcton i al·lòcton

  A l'espai de 'Sostenibilitat', el Francesc Molist, el responsable d'Andorra Sostenible, i l'Anna Moles, la cap d'unitat de Patrimoni Natural, ens han parlat avui del concepte 'espècie invasora'.

 • Els ODS

  El Francesc Molist, el responsable d'Andorra Sostenible, ha tancat el programa d'avui fent referència als 17 Objectius del Desenvolupament Sostenible, que van ser el tema de la conferència que va inaugurar el quart cicle de l'Aula Magna.

Facebook

Twitter