Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Temàtics

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Y cuanto más acelero...

  L'Òscar Royo ens ha preparat avui un espai musical temàtic sobre temes que tenen a veure amb els cotxes, conduir, la velocitat, etc . Els oients, via facebook i twitter, hi han participat força

 • Voulez-vous danser avec moi?

  Quantes cançons us venen al cap que facin referència als conceptes 'ball' o 'ballar'? L'Òscar Royo n'ha recollit algunes i les ha compartit amb tots nosaltres.

 • Anem a l'escola

  L'Òscar Royo ens ha fet avui un espai temàtic amb temes musicals que parlen de l'escola, l'educació, etc

 • Sol, vacances, estiu

  L'Òscar Royo ha posat en una coctelera música i estiu. Ha barrejat el preparat i ens proposa aquest espai temàtics per tancar la tercera hora del programa

 • I'm singing in the rain

  De forma coherent amb la situació meteorològica, avui l'Òscar Royo ha dedicat l'espai dels 'Temàtics' musicals a cançons que parlin de la pluja

 • Música i substàncies

  A l'espai 'Temàtics' d'avui, l'Òscar Royo ens ha fet escoltar diferents temes musicals que parlen de la relació de la músixca amb les drogues. Alguns temes lloen els seus efectes i d'altres condemnen el seu ús.

 • Temàtics: cançons sobre treball

  Hem tancat el programa amb l'Òscar Royo que ens ha porta una llista de temes musicals que parlen de diferents vessants del concepte "treball".

 • La primavera, le printemps, the spring...

  Espai temàtic musical de l'Òscar Royo, dedicat avui a cançons que parlen de la primavera.

 • L'espai temàtic musical de l'Òscar

  Hem arribat al final de la tercera hora del programa amb l'Òscar Royo i el seu espai temàtic musical. Avui, a causa de la proximitat dels dos dies de vaga de treballadors públics, ha recopilats alguns temes musicals que parlaven del concepte vaga.

 • Quantes d'aquestes sintonies de sèries encertaries?

  L'Òscar Royo ha proposat avui un joc als oients a l'espai 'Temàtics'. Ha recollit un bon grapat de sintonies de sèries de televisió i ens proposava el repte d'encertar el seu títol.

Facebook

Twitter