Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Temàtics

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Música i substàncies

  A l'espai 'Temàtics' d'avui, l'Òscar Royo ens ha fet escoltar diferents temes musicals que parlen de la relació de la músixca amb les drogues. Alguns temes lloen els seus efectes i d'altres condemnen el seu ús.

 • Temàtics: cançons sobre treball

  Hem tancat el programa amb l'Òscar Royo que ens ha porta una llista de temes musicals que parlen de diferents vessants del concepte "treball".

 • La primavera, le printemps, the spring...

  Espai temàtic musical de l'Òscar Royo, dedicat avui a cançons que parlen de la primavera.

 • L'espai temàtic musical de l'Òscar

  Hem arribat al final de la tercera hora del programa amb l'Òscar Royo i el seu espai temàtic musical. Avui, a causa de la proximitat dels dos dies de vaga de treballadors públics, ha recopilats alguns temes musicals que parlaven del concepte vaga.

 • Quantes d'aquestes sintonies de sèries encertaries?

  L'Òscar Royo ha proposat avui un joc als oients a l'espai 'Temàtics'. Ha recollit un bon grapat de sintonies de sèries de televisió i ens proposava el repte d'encertar el seu títol.

 • Temàtics: cançons sobre la ràdio

  L'Òscar Royo ha fet un recull de les millors cançons que ens parlen de la ràdio.

 • Títols que no fan referència a massa res

  L'Òscar Royo ens ha portat avui un espai 'Temàtics" dedicat a cançons que fan referència a temes de menjar o beure en el seu títol, malgrat que la cançó no en diu res al seu text.

 • El rànquing de les millors cançons del Nadal

  L'Òscar Royo ha presentat avui a l'espai 'Temàtics' un rànquing recollit per Metro News, amb les voacions dels seus seguidors de les millors cançons de Nadal de la història. Mariah Carey i el seu "All I want for Christmas is you" és el número 2.

 • Cançons protesta... in english

  L'Òscar Royo ha tancat la tercera hora del programa amb un temàtic musical dedicat a la cançó de protesta. Això sí, en anglès

 • Cançons que parlen del treball

  L'Òscar Royo dedica avui el seu temàtic musical a repassar algunes cançons que exalten, denuncien o repudien el treball.

Facebook

Twitter