Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Toi Toi Toi

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • La Caballé

  Les grans dives de l'òpera són identificades habitualment només pel cognom. Exemples, la Callas i la Tebaldi, d'entre les del passat, o la Netrebko i la Fleming, entre les actuals. Avui al 'Toi, Toi, Toi', des del respecte i l'admiració, la Jonaina Salvador ha volgut fer un homenatge a la memòria de la Caballé.

 • Andorra Lírica aixeca el teló de la quarta temporada

  En el primer espai 'Toi, Toi, Toi' de la temporada, la Jonaina Salvador ens ha presentat l'òpera que obre el nou curs de l'Associació Andorra Lírica/ Òpera d'Andorra, "El barber de Sevilla", el 13 i 14 d'octubre, a l'Auditori Claror de Sant Julià.

 • La Callas, by Jonaina

  La Jonaina Salvador ha dedicat l'últim espai 'Toi, Toi, Toi' de la temporada a la cantant considerada per la gran majoria de la crítica com la soprano más eminent del siglo XX: Maria Callas, 'La Divina' o 'Diva assolutta'. La setmana passada es va projectar un documental a Andorra que portava per títol "Maria, by Callas". avui nosaltres hem fet un espai anomenat "La Callas, by Jonaina"

 • I d'on ve això de la sarsuela?

  La Jonaina Salvador ha portat avui a l'espai 'Toi, Toi, Toi' la història de la sarsuela. Des dels seus orígens, que cal trobar-los al segle XVII, fins a les més modernes. El terme "sarsuela" ve del lloc (la Zarzuela, al Pardo, Madrid) on es van fer les primeres representacions.

 • Jonaina i el faraó

  La Jonaina Salvador ha presentat avui a l'espai 'Toi, Toi, Toi' el tercer espectacle de la temporada d'Andorra Lírica, la sarsuela de Vicente Lleó "La Corte del faraón". Es representarà el 12 i 13 de maig a l'Auditori Claror de Sant Julià de Lòria.

 • La història del lied

  La Jonaina Salvador ens ha portat un nou espai 'Toi, Toi, Toi' per parlar sobre el concepte del "lied", com es coneix a la cançó breu en la història de la música clàssica.

 • La poció màgica de l'amor

  Estem a la recta final dels assajos de "L'Elisir d'amore", la segona cita de la temporada de l'Associació Andorra Lírica que es representa aquest cap de setmana a Sany Julià de Lòria.. Hem fet una repassada musical a l'òpèra còmica de Donizetti amb la Jonaina Salvador

 • El Nadal més líric

  La Jonaina Salvador ha dedicat avui el seu espai a diversos enfocaments sobre temes de Nadal, els de caire més religiós, els laics, i els populars. Un molt bon espai, on la Jonaina canta un dels temes.

 • Un tast de l'estrena de la temporada d'Andorra Lírica

  Primer 'Toi, Toi, Toi' del curs amb la Jonaina Salvador. Un aperitiu de "Tutto Mozart", el primer espectacle de la nova temporada de l'Associació Andorra Lírica que es representarà a Sant Julià els dies 21 i 22 d'octubre.

 • La Festa de la música

  Hem rebut a la Jonaina Salvador en un nou espai 'Toi, Toi, Toi'. La responsable de l'Associació Andorra Lírica ha presentat la darrera cita d'enguany, la 'Festa Lírica' del 10 i 11 de juny a l'Auditori Claror de Sant Julià de Lòria

Facebook

Twitter