Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Via coaching

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Els arbres i el bosc

  Sovint, els arbres no ens deixen veure el bosc. L'Anna Bentanachs ens ha parlat avui de la necessitat d'ampliar la mirada com a estratègia per a la solució de problemes

 • Funcionament i equilibri en els equips de treball

  L'Anna Bentanachs centrarà les seves intervencions de la present temporada en la seva secció en l'anomenat 'Coaching sistèmic'. avui ens ha comentat com cal encarar el funcionament dels equips i com vetllar pel seu equilibri.

 • El 'Via coaching' tanca la sèrie de les distincions

  Hipocresia o autenticitat? Aquesta és la darrera de les distincions que ha abordat l'Anna Bentanachs en el seu espai, el 'Via coaching'.

 • Les estratègies de joc

  Les estratègies de joc a les organitzacions empresarials i a la vida personal, amb l'Anna Bentanachs, ha estat el tema central al 'Via coaching' d'avui.

 • Com es plasmen a les empreses els nous paràmetres de l'èxit?

  Amb l'Anna Bentanachs hem tornat a posar el focus en la nova manera d'entendre l'èxit a les organitzacions empresarials. Com es plasma l'agraïment i la generopsitat a l'empresa?

 • Generositat i agraïment

  L'Anna Bentanachs ha dedicat avui el capítol del 'Via coaching' a la nova manera d'entendre l'èxit a les organitzacions empresarials. L'Anna ens explica que les paraules clau són generositat i agreïment.

 • Culpar o responsabilitzar-se?

  L'Anna Bentanachs ha dedicat el 'Via coaching' d'avui a la distinció que es produeix, davant una situació qualsevol, entre el fet de refusar la culpa o el de responsabilitzar-se del fet en qüestió, en tot o en part.

 • Compromís o obligació?

  L'Anna Bentanachs ha dedicat avui el 'Via coaching' a la distinció entre compromís i obligació.

 • Exigència o excel·lència?

  L'Anna Bentanachs dedica els Via coaching d'aquesta temporada a parlar de distincions. avui ha plantejat parlar de l'exigència i l'excel·lència.

 • El 'Via coaching' tractarà aquesta temporada de les distincions

  L'Anna Bentanachs ha presentat avui els continguts del Via coaching de la present temporada. Enguany, un cop al mes, ens visitarà i parlarà de distincions: urgent-important, exigència-excel·lència, obligació-compromís, etc.

Facebook

Twitter