Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Xarxes

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • 'Tips' de les xarxes?

  La Pilar Zúñiga ens ha comentat alguns consells ('tips', en anglès) per a una millor gestió i utilització de xarxes socials com Facebook, Twitter  i Instagram.

 • Pateixes la síndrome FOMO?

  Heu sentit a parlar de l'anomenada síndrome FOMO? Sabeu que l'expressió es correspon a unes sigles en anglès? És el Fear of missing out, la por a perdre's alguna cosa a internet o les xarxes socials. Pareu atenció als que ens ha explicat la Pilar Zúñiga a l'espai 'Xarxes'.

 • El nou panorama de les xarxes socials

  En els darrers minuts del programa, l'últim dels espais 'Xarxes' de la temporada, amb la Pilar Zúñiga. Ens ha comentat algunes de les informacions que parlaven de novetats a Facebook, Whatsapp, Instagram, Google, etc

 • Amb les 'Xarxes' a punt

  Les darreres novetats que implementen ja ñes xarxes socials o que ja han anunciat que ho faran, a la secció de la Pilar Zúñiga.

 • Una tendència més que preocupant

  Amb la Pilar Zúñiga hem analitzat la deriva que està agafant el comportament de les persones a les xarxes socials. Del "bonrollisme" inicial, a l'agressivitat actual.

 • Un (preocupant) fenòmen en augment

  A l'espai 'Xarxes' d'avui, amb la Pilar Zúñiga, hem constatat l'increment que tenen la difusió de les notícies falses a la xarxa, com també algunes accions que es van per intentar minvar aquest fenòmen i consells per als usuaris.

 • Amb notícies sobre salut, ni es juga, ni es menteix

  La Pilar Zúñiga ens ha visitat avui i ha explicat que és #SaludSinBulos, una iniciativa de diversos investigadors que vol lluitar contra les notícies falses a la xarxa en l'àmbit de la salut.

 • Masterclass amb el Phil González

  A l'espai 'Xarxes', amb la Pilar Zúñiga, hem entrevistat avui a Phil González, el creador de la major comunitat d'usuaris d'Instagram del món, els Instagramers.

 • El nou paradigma del món online i offline

  Un nou capítol de l'espai 'Xarxes', amb la Pilar Zúñiga. Avui, la coordinació, ja evident, dels mons virtuals i reals.

 • Com treballa un Community manager institucional?

  Com treballa un Community Manager institucional? Avui hem conegut més d'aquest perfil professional en conversa amb l'Àlex Sanmartín, que desenvolupa aquesta feina a la Universitat de Barcelona. Amb 156 mil usuaris de la pàgina de Facebook, més de 42 mil a twitter i més de 12.400 a Instagram.

Facebook

Twitter