Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 

ÚLTIM PROGRAMA

Becaris 25 de maig de 2018

 • Reglament General de Protecció de dades

  Emilio Narváez ens explica la llei que entra en vigor avui per tal de protegir les dades dels usuaris d'internet dins d'Europa. El Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea avui al Becaris.

 • Ray Zeta Solo

  Inici amb les darreres notícies al voltant del món del setè art!! Avui, Morgan Freeman acusat d’assetjament sexual per vuit dones, Sylvester Stallone: rodatge de Los mercenarios 4 l’estiu i Rambo 5 el setembre, Steven Spielberg i Leonardo DiCaprio junts de nou al biopic Ulysses S. Grant, presentació del trailer de Mowgli, nova versió de El libro de la selva i també del trailer de Papillon, remake de la pel·li de 1973. L'estrena de la setmana ve sola, només una... però és l'esperada Han Solo: una historia de Star Wars.

   

 • 3 punts amb Joel Romero

  Joel Romero, ens ve amb la millor classificació de la història del Morabanc!! Sisens!!, i el play-off contra el Barça!! El bàsquet protagonista!!

 • Festivitat de la Mare de Déu de Canòlich

  Pepe Chisvert, mossèn de Sant Julià de Lòria ens fa cinc cèntims de la Festivitat de la Mare de Déu de Canòlich i totes les activitats al seu voltant, que s'allargen fins dimecres 30!!

Facebook