Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 

ÚLTIM PROGRAMA

Becaris 18 de maig de 2018

  • Superheroi Ray Zeta

    Endollem els focus del cinema per tal de fer-vos arribar les notícies que s'han produït aquesta darrera setmana. Mor Margot Kidder, Lois Lane de les pel·lis de Superman, Daniel Craig actor més ben pagat per una pel·lícula (la nova de James Bond), Charlize Theron diu no! a ser la nova James Bond, polèmica a Cannes per la violència de Lars Von Trier a The House than Jack Built i acabem amb la presentació del trailer de Bohemian Rhapsody (biopic de Freddy Mercury). En Ray Zeta ens fa una crítica de l'estrena d'aquest divendres, Deadpool 2.

  • Deadpool i els antiherois de Marvel

    Arran de l'estrena d'avui a Cinemes Illa Carlemany de la pel·lícula Deadpool 2 en Joel Romero ens fa una repassada dels diferents antiherois de Marvel.

  • Cançó de l'estiu de RTVA

    Parlem amb el guanyador del concurs proposat per RTVA, per tal de convertir una proposta musical en el fil conductor de la programació de l'ens al llarg de l'estiu!! Elguanyador ha estat en Santi Casas!!

Facebook