Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 

ÚLTIM PROGRAMA

Becaris 16 de novembre de 2018

  • Maridatge solidari a Sant Julià de Lòria

    No deixeu passar l'oportunitat de gaudir de vins d'altura i gastronomia del país a Sant Julià de Lòria. La consellera de Turisme de Sant Julià de Lòria ens explica tots els ets i uts d'aquest esdeveniment!! Clàudia Coma, Carles Flinch, Martí Magrinyà, Iolanda Carazo i Carles Verdaguer en són protagonistes.

  • Un animal fantàstic del cinema... Ray Zeta

    Obrim la sala de cinema del "Becaris" amb l'actualitat de la darrera setmana que ens porta Ray Zeta. Avui parlem de la demostració amb presència de J.A Bayona de la primera sala 4DX de Catalunya (efectes ambientals sincronitzats amb la pel·lícula), Stan Lee, creador dels superherois Marvel, mor als 95 anys, Steven Spielberg i Oprah Winfrey produiran "El color púrpura" en versió musical i Disney: nous trailers de Dumbo i Toy Story 4. Les estrenes que ens comenta en Ray Zeta són, "ANIMALES FANTÁSTICOS: LOS CRÍMENES DE GRINDELWALD" i "MALOS TIEMPOS EN EL ROYALE".

  • Lucas Masciano a La Fada Ignorant

    La programació musical de La Fada Ignorant ens porta demà dissabte a les 22:30h. a Lucas Masciano!! Lucas Masciano és un cantant i compositor argentí. Als vuit anys ja va començar a tocar la guitarra i a liderar diversos grups de música. El primer disc de Lucas Masciano va veure la llum l'any 1997 amb el nom "Por si no vuelvo a verte", què és el que et diem al "Becaris"... "Por si no vuelvo a verte"... no te'l perdis!!

Facebook