Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 

ÚLTIM PROGRAMA

Becaris 21 de setembre de 2018

 • 9a Cursa popular AnyósPark

  9a Cursa popular AnyósPark. La sortida i arribada serà a plaça de les Fontetes de la Massana, i podreu escollir entre la cursa de 4 km i la de 10 km. La inscripció a la Cursa inclou un munt de coses que ens explica Chari Rodríguez, directora del Club Esportiu AnyósPark
   

 • Cinema estiuenc i les primeres pel·lícules de setembre amb Ray Zeta

  L'actualitat cinematogràfica ens ve marcada per fer un resum de l'estiu i una defunció. Ray Zeta fa balanç, ens diu quina ha estat la pel·lícula de l'estiu i ens porta una notícia relacionada amb James Bond. Destaca la figura de Burt Reynolds que ha mort als 82 anys. Les pel·lícules de les quals ens parla són, "Predator", "La Monja" i "Johnny English: de nuevo en acción".

   

 • Inici de curs, refugiats i VII Setmana de Cinema Espiritual-Cinema amb Valors

  L'arribada de refugiats, l'inici de curs (amb la classe de religió i la catequesi com a protagonistes) i la setena Setmana de Cinema Espiritual-Cinema amb Valors, que es durà a terme del 5 al 9 de novembre a Cinemes Illa Carlemany, Mossén Pepe Chisvert ens ho explica i detalla.

Facebook