Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 

ÚLTIM PROGRAMA

Becaris 21 de gener de 2019

 • Mare vull ser artista!

  Honorable públic, esteu convidats a buscar la vostra butaca, posar els vostres dispositius mòbils en silenci i comenceu a gaudir de l’obra de teatre. Els actors principals ja entren a escena! Shhhhhh! silenci, que escoltem al Juanma Casero i a la Irina Robles que avui ens parlen del difícil moment dins la vida d'un actor quan a casa has de dir allò de:...."mare, vull ser artista!"

 • Les pensions i els llogers

  Que les pensions del nostres séniors son minses i insuficients ja ho sabem...però, i si afegim el problema dels altíssims lloguers actuals del país? Com s’ho fan per arribar a final de mes? Què en pensen d’aquest difícil moment econòmic? Quines solucions plantejarien? De tot això avui en parlem dins la tertúlia de la gent gran de la capital.

 • Premi Guillem de Belisbasta

  Escriptors del país, atents que torna el premi Guillem de Belibasta, un guardó veí i molt esperat, que acaba de presentar les seves bases d’enguany. Convidem a un dels organitzadors, l’amic Jesús Bach i li demanem per tots els detalls....

 • Bones Companyies i les mascotes

  El dilluns és el dia estrella del Becaris per les nostres mascotes. Els peluts ho saben i per aquesta raó ja estan reclamant que els hi pugis el volum per escoltar els consells que els hi donen de de Bones companyies. Silenci que arriba la Sílvia!

 • Nou entrenament amb Eduard Barceló

  Becaris, trèieu pit, fiqueu panxa i ferms!....entra al programa el nostre entrenador personal Eduard Barceló. Preparats per suar i per saber una mica més sobre un tema súper interessant que avui no et pots perdre: L'Skimo de competició. Aquesta setmana es celebra la Font Blanca, excusa perfecta per investigar l'entrenament d'aquests atletes súper complerts!

Facebook