Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


Becaris 07 de gener de 2016

 • L'art com a teràpia

  El Taller de l’Artista és també el Taller de la Núria. El seu espai de treball i inspiració, que s’alimenta des de fa 10 anys de les vivències profundes, alegres i veritables de cents i cents d’alumnes que dia rere dia i vinguts d’arreu, gaudeixen i aprenen de l’art per expressar-se i créixer. La seva mirada neta i el seu acompanyament dolç i tranquil, no dirigit, sense judicis, admirant la bellesa i respectant la individualitat de cada ésser, ens mostren el camí per passar d’allò quotidià a allò extraordinari. Xerrem amb Núria Capdevila.

 • Josu Adánez i els natxos

  Avui en Josu ens parla de com podem optimitzar uns natxos. Els tipus de natxos i el seu condiment són els protagonistes d'aquesta nova entrega del becagourmets.

 • Jean-Luc Herbert i el lego

  Jean-Luc Herbert s'inspira en un LEGO per mostrar la importància de la creativitat a través de les joguines. És molt habitual que els infants projectin en les joguines els que volen ser o fer de grans i precisament és aquesta màgia que el professional de l´educació i professor de La Capsa Jean-Luc Herbert reflecteix a "La galeria del ego". Com si es tractés d´una història infantil un bon dia es va fer amic d´un personatge de LEGO i el va portar a viure les aventures que sempre havia somniat.

 • Joan Hernández i la música metàl·lica

  Protagonisme a l'espai metàl·lic per als Guns N'Roses que tornen amb la formació original. En Joan també ens parla i ens fa escoltar la música dels Rainbow, Black Sabbath, Anthrax, Megadeth i Rob Zombie. Esteu preparats?

Facebook