Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


Becaris 1 de desembre de 2017

 • No és un Coco, però potser sí Wonder i un Perfecte desconegut, Ray Zeta

  Cinema al Becaris. Ray Zeta, el nostre crític cinematogràfic, enceta l'espai parlant de l'actualitat del setè art. Marvel: 20 pel·lícules en projecte, Avatar 2: revelat el personatge de Kate Winslet, primeres imatges de Todo el dinero del mundo amb Christopher Plummer substituint Kevin Spacey i per acabar presentació del trailer de Maria Magdalena amb Rooney Mara i Joaquin Phoenix. Les estrenes de les que ens parla són, Wonder, Perfectos desconocidos i Coco.

 • Muntanyisme i piragüisme

  Iolanda Torcuato, presidenta del Club Pirinenc Andorra`, i Gaspar Pellicer, president del Club Piragüisme Valira, ens acosten les activitats i novetats que tenen preparades per aquesta temporada.

 • Petits valents

  Petits valents és una iniciativa solidària de l’Escola Andorrana de Canillo.  Enguany, el curs es va obrir amb una mala notícia, una alumna de maternal, una preciosa nena de 4 anys, pateix una retinoblastoma a un ull (la nena de la fotografia) i està actualment en tractament de quimioteràpia a l’Hospital Sant Joan de Déu.  En contacte amb l’Hospital, s'han convertit en escola amiga i volen dedicar els esforços al projecte Petits Valents que ens explica Barbara Haytree.

 • Torna Elton Torrown

  Torna la neu, torna l'obertura de pistes... torna Elton Torrown!! Comença la temporada blanca i ens posa al corrent de tot el que té a veure amb el circ blanc!!

Facebook