Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


Becaris 11 de gener de 2018

 • La influència dels pares en l'esport

  Els pares juguen un paper molt rellevant en el desenvolupament motivacional de l'esportista i dels objectius que es marca. A través dels seus comportaments i actituds, la motivació dels seus fills pot augmentar o disminuir. Els pares que no van a veure els partits dels seus fills , no els pregunten què tal han jugat , o aquells pares que només se centren en els resultats de l'equip o del propi jugador, no només no potencien la motivació cap a l'esport dels seus fills sinó que la disminueixen. En parlem amb Sònia Bigordà de Psico B.

 • Grease el musical

  La segona edició del taller de teatre musical s’estrena aquest dissabte a les 10 del matí. En aquesta ocasió, la proposta recrea l’emblemàtica pel·lícula de finals dels setanta del segle passat, Grease, que es va estrenar ara fa 40 anys. El Comú lauredià juntament amb Líquid Dansa, L’Animal Teatre i l’Espai Música Moderna organitzen aquest taller. Ens posa la brillantina a l'entrevista Irina Robles responsable de L'Animal Teatre.

 • A l'Auditori Nacional, Silenci

  Arran de l’exposició i de l’edició del llibre de fotografies ‘retratsmúsicsandorra’, els músics
  retratats han volgut participar fent el que més saben: música. "Silenci", el concert del projecte ‘retratsmúsicsandorra’, és una manera d'agrair l’esforç del Pep Aguareles i companyia. El concert vol completar l’obra iniciada per aquests fotògrafs. Ens donen les primeres notes d'aquest concert en Toni Gibert i Oriol Vilella.

 • Janeiras del grup de folklore Casa de Portugal

  Els membres del grup de folklore Casa Portugal porten la tradicional cantada de Janeiras a les valls del Principat d'Andorra, per 12è any consecutiu. Diu la tradició que els cap de casa reben els cantaires i els obsequien amb menjar de l'hort, del rebost i del fumer. Els cantaires desitgen bon any tot cantant al nen Jesus i al mes de gener. Jose Luis Carvalho, director artístic del grup ens acosta les Janeiras.

 • Novetats heavis 2018

  Joan Hernández, "Becari metàl·lic juntament amb en Josep Maris Clausó, ens fa un tast d'algunes de les novetats d'aquest 2018!! Judas Priest amb Lightning Strike, Whitesnake amb Burn, Phil Campbell and the bastards sons i el seu Welcome to hell, Bulletboys amb D-Evil i Corrosion of Conformity i el seu Wolf named crow, en són els protagonistes!!

Facebook