Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


Becaris 11 de setembre de 2017

 • Tornar a la rutina

  No és exacte això de tornar a la rutina però sí potser la tornada a la vida més quotidiana. És el que pretenem amb l'ajuda de Psico B, les psicòlegues del Becaris, que continuen una temporada més al nostre costat!!

 • Tertúlia futbolística

  Encetem l'espai de tertúlia futbolística de la lliga espanyola amb els tres components de l'equip!! Sílvia Casals, Josep Doval i Denis Garcia Abella ens exposen el que ha estat la darrera jornada de la lliga de futbol espanyola. El Barça apallissa a l'Espanyol al Nou Camp 5 a 0 i el Madrid no passa de l'empat a casa davant de Llevant (1-1). Comparteixen el lideratge el Barça i la Reial Societat, tots dos amb nou punts de nou possibles.

 • La televisió amb Viviana Besolí

  Les darreres notícies del món televisiu, les sèries, les pel·lícules, els programes i, de fet, tota la programació més destacada de diferents canals ens ho porta la Viviana Besolí.

 • Ester Vilarrubla i la gent gran d'Andorra la Vella

  Ester Vilarrubla, consellera de Social d'Andorra la Vella, ens acosta totes les activitats que es poden desenvolupar al llarg de l'any a la parròquia. La gent gran torna a ser protagonista al Becaris.

 • Turisme a França i l'efecte dels atemptats

  Marc-Etienne Dalgé ens porta l'actualitat francesa. Iniciem la temporada parlant del turisme que ha rebut el país gal després dels atemptats.

Facebook