Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


Becaris 12 de setembre de 2017

 • Diana Pérez i les darreres notícies digitals

  La Diana Pérez avui ens fa cinc cèntims de les notícies d'àmbit digital que s'han produït en les darreres setmanes. El que més preguntem a Google, Instagram es lliga, en part, a Facebook, WhatsApp ens porta el Business i finalment, Instagram permetrà pujar a les Stories contingut de més de 24 hores.

 • Toni Fernández i la música

  Les inquietuds musicals i les notícies relacionades amb el món musical amb el nostre estudiant a Barcelona, Toni Fernández!!

 • Festival de Kizomba

  Mònica Vitorino i el cantant de l'orquestra Los Indomables y Dorian Planas, Dorian Planas ens acosten l'esdeveniment que el proper dia 30 de setembre a les 22:30h. al Prat del Roure i amb entrada gratuïta ens porta la disciplina del Kizomba.

 • Olga Armengol i la logopèdia

  La nostra logopeda Olga Armengol ens apropa els beneficis de la logopèdia. Teràpies i diferents trastorns són qüestions que posem sobre la taula.

Facebook