Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


Becaris 21 de juny de 2017

  • La marca personal dels emprenedors

    La darrera intervenció al Becaris de la nostra coach executiva i assessora d'imatge professional Marta Barnils ens va parlar de talent. Continuant aquest camí ens fa cinc cèntims de la marca personal dels emprenedors. D'aquesta manera tanquem la col·laboració d'aquesta temporada amb la Marta.

  • La tecnologia amb Marc Alier

    Marc Alier, àlies Ludo, s'acomiada de la temporada. L'home que ens fa entendre les darreres novetats tecnològiques i tot el relacionat en aquest àmbit. No us el podeu perdre!!

  • Andosinoi

    El jaciment arqueològic de la Roureda de la Margineda es transformarà perquè tothom qui s'hi acosti pugui viure de primera mà com era un dia d'un poblat civil de l'època medieval. Al llarg de tres dies 23, 24 i 25 de juny (aquest cap de setmana), aquesta iniciativa de Molines Patrimonis amb la col·laboració del comú d'Andorra la Vella, acollirà la primera recreació històrica d'Andorra. Una activitat que permetrà conèixer amb més detall aquest patrimoni cultural. Pati Molné cap de comunicació de Molines Patrimonis, Mònica Codina consellera de Promoció Turística i Comercial del Comú d'Andorra la Vella i l'arqueòleg d'Artífex José Miguel Gallego ens ho expliquen tot plegat.

Facebook