Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


Becaris 28 de juny de 2017

  • Programa d'acolliment familiar

    L’acolliment familiar és un recurs de protecció a la infància que consisteix a oferir una família als menors que per diverses circumstàncies i durant un temps determinat no poden viure amb la seva família. La finalitat del Programa és oferir protecció al menor en situació de perill mitjançant una família acollidora que en complementi la cura, l’educació, l’alimentació mentre la família d’origen no pugui recuperar-se i responsabilitzar-se de les seves funcions com a pares. Ens ho expliquen Jordi Olivé, cap d'Àrea d'Atenció a la infancia i adolescència de Govern d'Andorra i Raquel Llorens que encapçala el projecte.

  • Moda d'home amb Flavio Muñoz

    En Flavio ens porta les tendències en roba masculina. Com és habitual, li preguntem per colors, per com podem aplicar aquesta moda al nostre estil i li demanem "looks" infalibles!! No t'ho perdis, si vols estar de i a la moda, en Flavio té la solució!!

  • Festa Major al Pas de la Casa

    Àlex Arnó, cap d'Àrea de Museus i Tradicions del Comú d'Encamp ens acosta la Festa Major "de més alçada", la del Pas de la Casa. Activitats per grans i petits, actes institucionals i altres activitats populars, tot, per tal de que no et passi res per alt, al Becaris.

Facebook