Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


Becaris 6 de desembre de 2017

  • Marta Barnils trencadora

    Marta Barnils, coaching executiva i assessora d'imatge professional, més trencadora que mai!! La Marta ens parla de trencar amb els estereotips i els cànons de bellesa i la imatge perfecta!! Tots i totes ben atents i atentes que de ben segur ens explica coses que farà que poguem tenir una altra visió de la que podem tenir a hores d'ara.

  • Vivand solidari

    Durant aquest cap de setmana llarg de la Puríssima, tindrà lloc una nova edició del Vivand Solidari a càrrec de l’Associació de comerciants de l’avinguda Carlemany i MoraBanc. Una acció per recaptar fons per Càritas i la Gavernera. Els dies 8, 9 i 10 de desembre, MoraBanc cedirà a les ONG l’import de totes les comissions generades per compres a Vivand. L’Associació de comerciants de l’avinguda Carlemany, per la seva banda, aportarà la mateixa quantitat. Aquesta serà la segona edició d’aquesta proposta solidària a Vivand. En parlem amb Mireia Maestre, directora de màrqueting de Morabanc i Susagna Venable, presidenta de l'Associació de comerciants de l'Avinguda Carlemany.

Facebook