Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


Becaris 9 de gener de 2018

 • La música del país amb Juli Barrero

  Juli Barrero, el nostre "becari" de música andorrana, ens acosta tot allò que ha fet al llarg del cap de setmana, evidentment amb música en directe, per zero euros!! El protagonisme és per a Swingirls, Shuffle Expréss, La Fada Ignorant i un tastet de Júlia Coll.

 • Carles Savalls i l'alimentació

  Torn a la secció de "El Becari infiltrat" per a Carles Savalls i els seus minuciosos reportatges. En aquesta ocasió ens parla, tot just després de les festes de Nadal, de l'alimentació i els hàbits d'avui en comparació amb els d'abans. En Carles xerra amb la nutricionista Marta Abardia.

 • El menjar xinès, vietnamita i tailandès

  Seiem a taula amb Olivier Schmitt gerent del Restaurant Hong Kong i descobrim el munt de varietats culinàries que hi podem trobar. Els preus, els menús, els plats i tot el que pot ser del nostre interès sobre la taula amb l'Olivier.

 • Medicina xinesa amb Eli Soro

  La medicina tradicional xinesa amb Eli Soro. Avui parlem de com aquesta, considerada una de les formes més antigues de la medicina oriental, pot beneficiar a esportistes d'elit.

Facebook