Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Actualitat

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Caballers, escuts i Joel Romero

  Compte!!, Joel Romero ve carregat d'escuts i armes medievals, i amb uns amics que venen amb armadura... tot perquè arriba al país "Andosinoi"!!

 • Festa del Poble a Encamp

  Tot el que ha de succeir a la Festa del Poble d'Encamp, Sopar de gala, Nit de les bruixes, la nit de Sant Joan..., tot!! ens ho explica Àlex Arnó, cap d'àrea de Museus i Tradicions.

 • Mascotes amb Bones Companyies

  Les nostres col·laboradores més «animals» ens acosten, com és habitual, consells per a una millor vida de la nostra mascota i de retruc per a nosaltres vers l'animal de companyia que tinguem a casa.

 • 3 punts amb Joel Romero

  Joel Romero, ens ve amb la millor classificació de la història del Morabanc!! Sisens!!, i el play-off contra el Barça!! El bàsquet protagonista!!

 • Especial Han Solo amb l'associació de Frikis d'Andorra

  Continuem amb aquest especial dedicat a l'estrena de la pel·lícula "Han Solo: una historia de Star Wars". Ara però el torn és per a l'Associació de Frikis d'Andorra amb Melani Garcia i Kevin Ribeiro, i la presència de l'adolescent Tere Alberca fan de la sèrie!!

 • Deadpool i els antiherois de Marvel

  Arran de l'estrena d'avui a Cinemes Illa Carlemany de la pel·lícula Deadpool 2 en Joel Romero ens fa una repassada dels diferents antiherois de Marvel.

 • Bones Companyies amb Sílvia Peris

  Des de Bones Companyies, Sílvia Peris, ens ajuda i ens proposa una sèrie de consells per fer-nos més fàcil la vida amb la nostra mascota. Tant consells per la mascota com per a nosaltres vers la nostra mascota.

 • Especial Andoflora 3ªhora

  Tercera i darrera hora de l'especial "Becaris" a Andoflora. Parlem amb Trini Csadevall, una de les impulsores d'Andoflora fa vint-i-cinc anys, aprofitem per demanar-li pels inicis i de com ha vist crèixer la Fira Mercat de la Planta i la Flor a La Massana. Trini Casadevall, juntament amb el seu pare Jaume, ha estat qui ens porta una sorpresa molt agradable... una sardana que es converteix amb banda sonora d'Andoflora i que porta per títol "Comapredosa". I tanquem amb el Cor Rock d'Encamp i en Gil Blasi!!

 • Especial Andoflora 2ªhora

  Segona hora des de La Massana emmarcats en la Fira Mercat de la Planta i de la Flor, Andoflora. Una de les novetats és la creació del perfum d’Andoflora, elaborat per una empresa del país, el creador olfactiu Sergi González, defineix la fragància d’acord amb les idees que vol transmetre el Comú. Protagonisme també per a les paredetes situades a la plaça de Les Fontetes, que ens expliquen les promocions que han pensat per celebrar aquest 25è aniversari d'Andoflora.

 • Especial Andoflora 1ªhora

  Celebrem el 25è aniversari d'Andoflora, marxant a La Massana i fent el programa en directe des de la plaça de Les Fontetes. Una primera hora on xerrem amb Jael Pozo, consellera de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana del comú massanenc. Volem conèixer les novetats d'aquesta edició i el que representa per a la ciutadania i la corporació comunal arribar a aquest 25è aniversari!!

Facebook