Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Actualitat

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Dissabtes de ciència amb Florenci Pla

  Florenci Pla, professor de l'UdA, ens acosta la ciència. En la primera intervenció al programa ens porta una proposta ben clara i interessant, "Dissabtes de ciència"!! Si sou inquiets i/o us agrada la ciència no us ho podeu perdre!!

 • La bona companyia de la nostra mascota amb Bones Companyies

  Sílvia Peris de Bones Companyies ens a propa el món de les mascotes!! Tant pel seu benestar com per al nostre!!

 • Voleu ser animals de teatre?

  És dia d’estrena a Becaris! Llums... s’aixecà el teló... i a escena! Amics, aquesta temporada farem teatre! I com som becaris, hem triat del milloret del país per aprendre a actuar. Ens apuntem a l’Animal Teatre i anirem de la mà de la Irina Robles i el Juanma Casero. Tenim papallones a la panxa i ens tremolen els genolls...ainx quins nervis!

 • La Vuelta arriba a Andorra

  El cap de l'Àrea de Mobilitat i Pavimentació, Jaume Bonell, ens detalla el recorregut i els horaris de pas als diferents punts per on passarà La Vuelta i el que representarà a nivell de mobilitat al país.

 • IX Premi de narrativa fantàstica i de terror

  La responsable de la Biblioteca Pública d'Encamp, Patricia Calleja, ens explica les bases del concurs, les categories i els premis entre d'altres neguits i interessos que pot provocar un concurs com aquest.

 • Mutuand i els riscos laborals

  Des de Mutuand ens ajuden a tenir una empresa i els treballadors més segurs i més sans!! No us podeu perdre tots els consells que ens expliquen.

 • Joel Romero s'acomiada

  Ha protagonitzat una de les seccions més divertides de la temporada, on han tingut cabuda un munt de temes diferents però això sí, vistos des del punt de vista d’un mil·lenial curiós, inquiet i un gran periodista! Joel Romero ens porta una darrera entrega qe no et pots perdre.....

 • Caballers, escuts i Joel Romero

  Compte!!, Joel Romero ve carregat d'escuts i armes medievals, i amb uns amics que venen amb armadura... tot perquè arriba al país "Andosinoi"!!

 • Festa del Poble a Encamp

  Tot el que ha de succeir a la Festa del Poble d'Encamp, Sopar de gala, Nit de les bruixes, la nit de Sant Joan..., tot!! ens ho explica Àlex Arnó, cap d'àrea de Museus i Tradicions.

 • Mascotes amb Bones Companyies

  Les nostres col·laboradores més «animals» ens acosten, com és habitual, consells per a una millor vida de la nostra mascota i de retruc per a nosaltres vers l'animal de companyia que tinguem a casa.

Facebook