Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : El becari infiltrat

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • 36ena Setmana del llibre en català i Fira de Sant Ermengol

  Marcel·lí Pascual, director de la publicació "Viure als Pirineus", ens explica tot el que va viure en el marc de la 36ena Setmana del llibre en català i ens avança el que ha de ser un especial de la revista per la Fira de Sant Ermengol.

 • Oriol Vidal i la Diada de Catalunya

  Oriol Vidal, el nostre becari infiltrat a Barcelona, ens acosta la Diada Nacional de Catalunya, això sí! amb humor i somriures!!

 • La tirania de la publicitat

  La filòsofa Victòria Camps ens parla sobre la publicitat i els clixés masclistes i sexistes. La Victòria Camps va ser senadora entre 1993 i 1996. En aquesta etapa va presidir una comissió sobre continguts audiovisuals. També ha estat membre del Consell de l'Audiovisual de Catalunya durant 6 anys; primer com a consellera i després, com a vicepresidenta. També és catedràtica d'ètica de la Universitat Autònoma de Barcelona. 

 • Viure als Pirineus

  El director de la revista “Viure als Pirineus”, Marcel·lí Pascual, ens acosta l'actualitat del territori que engloba els Pirineus. Destaquem l'Alt Urgell i La Cerdanya i posem el focus en les activitats que tenen preparades per aquest estiu, així com les notícies que genera el territori.

 • Oriol Vidal tanca temporada

  Darrera aparició aquesta temporada del "Becari infiltrat" Oriol Vidal. No us perdeu el comiat de temporada del "becari" més burleta, sarcàstic i, on tot el que diu, té una segona lectura!!

 • L'ús que els més petits fan de les xarxes

  Carles Savalls, un dels nostres "Becaris infiltrats", ens porta el testimoni del professor de Psicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona i Doctor en Psicologia per la mateixa universitat Andrés Chamarro, per tal de que ens faci una radiografia del consum de les tecnologies per part dels més menuts.

 • Viure als Pirineus amb Marcel·lí Pascual

  Marcel·lí Pascual, màxim responsable de la publicació "Viure als Pirineus", ens acosta l'actualitat d'aquestes contrades. L'Alta Ribagorça està d'aniversari, la promoció del patrimoni del ferro i l'Escanyabocs són temes que posarem sobre la taula.

 • Neurovisió amb Oriol Vidal

  Un dels «Becaris infiltrats», en aquesta ocasió Oriol Vidal, ens parla del Festival d'Eurovisió!! Això sí, no cal dir, que ho fa amb el seu particular i peculiar estil!!, d'aquí el títol de la secció… Neurovisió!!

 • Eurovisió 2018

  Carles Savalls el nostre intrèpid reporter i «Becari infiltrat» avui en directe des de Lisboa!! En Carles ens porta en viu i en directe el Festival d'Eurovisió que es dur a terme a la capital portuguesa. Avui i dijous semifinals i dissabte la gran final. Ens detalla tot el que ha pogut veure i escoltar fins al moment de la connexió.

   

 • Incendis forestals i la seva repercussió

  Rebem amb Carles Savalls per parlar sobre el preocupant i agressiu moment que vivim amb els incendis forestals. Ens porta a Marc Castellnou inspector en cap de del Grup de Recolzament d'Actuacions Forestals (GRAF) dels Bombers de la Generalitat. Honoris Causa per la Universitat d'Idaho i membre de la comissió parlamentària que investiga els incendis de Portugal de 2017. Imprescindible!

Facebook