Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : El becari infiltrat

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Oriol Mercury infiltrat a Queen

  Un dels nostres “becaris infiltrats”, l'Oriol Vidal, ens fa cinc cèntims de la seva visió particular, humorística i sarcàstica de la pel·lícula “Bohemian Rapsody”. La pel·lícula ens parla dels inicis i ascens a l'Olimp del grup “Queen” comandats per Freddie Mercury. Un Freddie Mercury que ens deixà el 24 de novembre de 1991.

 • Extinció de les abelles i les repercussions

  Carles Savalls, un dels nostres “becaris infiltrats” fa protagonista de la seva intervenció a un insecte!! Ens parla de la importància de les abelles, del perill de la seva extinció i les repercussions que pot tenir pel planeta i per a la humanitat!!

 • Fira de Sant Ermengol

  Marcel·lí Pascual, màxim responsable de la publicació "Viure als Pirineus", ens fa saber tot el que s'hi va poder veure!! Fem balanç, que ja podem avançar que ha estat molt bo!!, parlem també d'expositors (amb especial atenció als formatges de Castell-Llebre de Peramola), que s'ha endut fins a tres premis!!

 • Oriol Vidal i la seva actualitat

  Oriol Vidal, un dels nostres "Becaris infiltrats", ens fa una dissecció a tall humorístic, sarcàstic i simpàtic d'un tema d'actualitat... o no... o la seva actualitat!! No te'l perdis, no deixis escapar una bona dosi d'humor!!

 • 36ena Setmana del llibre en català i Fira de Sant Ermengol

  Marcel·lí Pascual, director de la publicació "Viure als Pirineus", ens explica tot el que va viure en el marc de la 36ena Setmana del llibre en català i ens avança el que ha de ser un especial de la revista per la Fira de Sant Ermengol.

 • Oriol Vidal i la Diada de Catalunya

  Oriol Vidal, el nostre becari infiltrat a Barcelona, ens acosta la Diada Nacional de Catalunya, això sí! amb humor i somriures!!

 • La tirania de la publicitat

  La filòsofa Victòria Camps ens parla sobre la publicitat i els clixés masclistes i sexistes. La Victòria Camps va ser senadora entre 1993 i 1996. En aquesta etapa va presidir una comissió sobre continguts audiovisuals. També ha estat membre del Consell de l'Audiovisual de Catalunya durant 6 anys; primer com a consellera i després, com a vicepresidenta. També és catedràtica d'ètica de la Universitat Autònoma de Barcelona. 

 • Viure als Pirineus

  El director de la revista “Viure als Pirineus”, Marcel·lí Pascual, ens acosta l'actualitat del territori que engloba els Pirineus. Destaquem l'Alt Urgell i La Cerdanya i posem el focus en les activitats que tenen preparades per aquest estiu, així com les notícies que genera el territori.

 • Oriol Vidal tanca temporada

  Darrera aparició aquesta temporada del "Becari infiltrat" Oriol Vidal. No us perdeu el comiat de temporada del "becari" més burleta, sarcàstic i, on tot el que diu, té una segona lectura!!

 • L'ús que els més petits fan de les xarxes

  Carles Savalls, un dels nostres "Becaris infiltrats", ens porta el testimoni del professor de Psicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona i Doctor en Psicologia per la mateixa universitat Andrés Chamarro, per tal de que ens faci una radiografia del consum de les tecnologies per part dels més menuts.

Facebook