Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : El becari infiltrat

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • L'humor de l'Oriol Vidal

  Oriol Vidal, un dels nostres "Becaris infiltrats", ens fa una dissecció a tall humorístic, sarcàstic i simpàtic, trets característics de la seva intervenció, d'un tema d'actualitat... o no... o la seva actualitat!! No te'l perdis, no deixis escapar una bona dosi d'humor!!

 • La contaminació dels oceans

  Carles Savalls, "Becari infiltrat", ens porta un document que de ben segur ens farà rumiar!! La contaminació dels oceans!!, mar de plàstic!! No deixeu passar l'oportunitat d'escoltar el reportatge que ens ha preparat en Carles!!

 • Actualitat dels Pirineus

  Marcel·lí Pascual, director de la revista "Viure als Pirineus", ens apropa l'actualitat d'aquestes contrades. Protagonisme pels Pallars, Alta Ribagorça, Cerdanya i Alt Urgell.

 • Oriol Vidal i les seves reflexions

  Un dels nostres "becaris infiltrats", Oriol Vidal, ens comenta i explica des del seu punt de vista sarcàstic, humorístic i moltes vegades amb segones lectures part de l'actualitat i/o un tema que el preocupa. No us perdeu les seves reflexions!!

 • Les colònies de gats

  Carles Savalls, un dels nostres "becaris infiltrats" ens porta la problemàtica de les colònies de gats. La implantació de colònies controlades de gats al carrer és una forma de buscar un equilibri de relació entre les persones i els animals. La presència de gats al carrer és força habitual, sovint són gats domèstics abandonats. Quan la població de gats de carrer augmenta exageradament es poden produir molèsties per brutícia, sorolls, baralles entre ells, etc. Per tal de minimitzar aquestes situacions, a moltes ciutats es porten a terme programes de control de gats de carrer, i una possible sortida per aquests gats de carrer pot ser l'adopció.

 • Notícies pirinenques amb Marcel·lí Pascual

  Torn pel "becari infiltrat" al Pirineu. Marcel·lí Pascual, director de la revista "Viure als Pirineus", ens apropa tota l'actualitat d'aquestes contrades. Protagonisme doncs per a la Cerdanya i l'Alt Urgell. L'economia, els aiguats, els residus i molt més, són temes que posarem sobre la taula en la intervenció d'en Marcel·lí.

 • Oriol Mercury infiltrat a Queen

  Un dels nostres “becaris infiltrats”, l'Oriol Vidal, ens fa cinc cèntims de la seva visió particular, humorística i sarcàstica de la pel·lícula “Bohemian Rapsody”. La pel·lícula ens parla dels inicis i ascens a l'Olimp del grup “Queen” comandats per Freddie Mercury. Un Freddie Mercury que ens deixà el 24 de novembre de 1991.

 • Extinció de les abelles i les repercussions

  Carles Savalls, un dels nostres “becaris infiltrats” fa protagonista de la seva intervenció a un insecte!! Ens parla de la importància de les abelles, del perill de la seva extinció i les repercussions que pot tenir pel planeta i per a la humanitat!!

 • Fira de Sant Ermengol

  Marcel·lí Pascual, màxim responsable de la publicació "Viure als Pirineus", ens fa saber tot el que s'hi va poder veure!! Fem balanç, que ja podem avançar que ha estat molt bo!!, parlem també d'expositors (amb especial atenció als formatges de Castell-Llebre de Peramola), que s'ha endut fins a tres premis!!

 • Oriol Vidal i la seva actualitat

  Oriol Vidal, un dels nostres "Becaris infiltrats", ens fa una dissecció a tall humorístic, sarcàstic i simpàtic d'un tema d'actualitat... o no... o la seva actualitat!! No te'l perdis, no deixis escapar una bona dosi d'humor!!

Facebook