Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : El becari infiltrat

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Viure als Pirineus

  El director de la revista “Viure als Pirineus”, Marcel·lí Pascual, ens acosta l'actualitat del territori que engloba els Pirineus. Destaquem l'Alt Urgell i La Cerdanya i posem el focus en les activitats que tenen preparades per aquest estiu, així com les notícies que genera el territori.

 • Oriol Vidal tanca temporada

  Darrera aparició aquesta temporada del "Becari infiltrat" Oriol Vidal. No us perdeu el comiat de temporada del "becari" més burleta, sarcàstic i, on tot el que diu, té una segona lectura!!

 • L'ús que els més petits fan de les xarxes

  Carles Savalls, un dels nostres "Becaris infiltrats", ens porta el testimoni del professor de Psicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona i Doctor en Psicologia per la mateixa universitat Andrés Chamarro, per tal de que ens faci una radiografia del consum de les tecnologies per part dels més menuts.

 • Viure als Pirineus amb Marcel·lí Pascual

  Marcel·lí Pascual, màxim responsable de la publicació "Viure als Pirineus", ens acosta l'actualitat d'aquestes contrades. L'Alta Ribagorça està d'aniversari, la promoció del patrimoni del ferro i l'Escanyabocs són temes que posarem sobre la taula.

 • Neurovisió amb Oriol Vidal

  Un dels «Becaris infiltrats», en aquesta ocasió Oriol Vidal, ens parla del Festival d'Eurovisió!! Això sí, no cal dir, que ho fa amb el seu particular i peculiar estil!!, d'aquí el títol de la secció… Neurovisió!!

 • Eurovisió 2018

  Carles Savalls el nostre intrèpid reporter i «Becari infiltrat» avui en directe des de Lisboa!! En Carles ens porta en viu i en directe el Festival d'Eurovisió que es dur a terme a la capital portuguesa. Avui i dijous semifinals i dissabte la gran final. Ens detalla tot el que ha pogut veure i escoltar fins al moment de la connexió.

   

 • Incendis forestals i la seva repercussió

  Rebem amb Carles Savalls per parlar sobre el preocupant i agressiu moment que vivim amb els incendis forestals. Ens porta a Marc Castellnou inspector en cap de del Grup de Recolzament d'Actuacions Forestals (GRAF) dels Bombers de la Generalitat. Honoris Causa per la Universitat d'Idaho i membre de la comissió parlamentària que investiga els incendis de Portugal de 2017. Imprescindible!

 • Notícies d'àmbit pirinenc

  Marcel·lí Pascual, director de la publicació "Viure als Pirineus", ens apropa les darreres notícies relacionades amb el territori pirinenc. L'actualitat ens porta fins a Castell de Mur a causa d'una esllavissada a la carretera que ha deixat dues persones sepultades, aquesta i d'altres informacions prenen protagonisme amb Marcel·lí Pascual.

 • Actualitat de les Terres de Ponent

  Josep ramon Ribé, director del diari "La Mañana", ens acosta tota l'actualitat de la Terra Ferma. Els carrers de Lleida que encara conserven un nom o referència franquista són part del protagonisme de la xerrada que mantenim amb en Josep Ramon Ribé.

 • Oriol Vidal infiltrat

  Res com una estona de les reflexions del nostre "Becari Infiltrat" Oriol Vidal, per entrar en calor en aquesta setmana postvacacional i de païment de mones de Pasqua.

Facebook