Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Gastronomia

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


  • Carles Flinch i el Bocuse d'Or

    La gent acostuma a engreixar-se durant les dates nadalenques però nosaltres els Becaris, ens hem aprimat de la pena de no poder veure durant tants dies al nostre xef favorit Carles Flinch. Però ja s’acabat l’espera! Torna el mestre dels fogons de la cuina del restaurant Can Manel, i ens deixa la bona notícia de que torna al Bocuse d'Or!!

  • Com sobreviure al Nadal de manera natural

    Pili Borra, naturòpata del programa, ens ofereix consells per sobreviure al Nadal de manera natural. Aquests dies els àpats són copiosos i nosaltres volem oferir una variant que no ens sobrecarregarà l'estomac. Estigueu atents perquè us ajudarà i a més oferim l'oportunitat de fer classes privades amb la Pili aquest Nadal.

  • Estrelles Michelin i Andorra a Taula

    El "nostre" xef Carles Flinch, del restaurant Can Manel, ens fa un balanç de l'Andorra a Taula (el qual posa el punt final aquest diumenge dia 2), i ens dona la seva visió dels restaurants amb estrella Michelin i el que representa per aquests i pels seus xefs.

  • Jean Louis Le Guil i els vins

    Jean-Louis Le Guil, enòleg i copropietari de l’empresa Clàssic vins ens presenta les noves tendències, varietats i novetats en el món de l'enologia. Vins, caves i d'altres són els protagonistes de la intervenció d'en Jean Louis Le Guil.

  • Panellets, cargols i Carles Flinch

    És temps de panellets, castanyes i moniatos i en Carles Flinch, xef del restaurant Can Manel, ens en parla i ens fa salivera amb les seves receptes!! Aprofitem la seva presència per recordar la cargolada de dissabte passat on es va poder degustar aquest mol·lusc.

  • Vins, caves i més

    Jean Louis Le Guil, sommelier del "Becaris", ens visita per fer-nos descobrir les varietats i les novetats al voltant del món dels vins, caves i d'altres.

  • Carles Flinch i la cuina de tardor

    El xef del Restaurant Can Manel, Carles Flinch, ens apropa la cuina de tardor quan estem a les portes d'aquesta estació!! Entre d'altres, els bolets prendran protagonisme.

  • Gastropirineus

    Més de dos centenars de persones van participar en la tercera edició de la Gastropirineus. Un dels actes destacats del programa és l'anomenat Sopar amb Estrelles. Va tenir lloc al restaurant l'Estany Clar, amb una estrella Michelin. Els assistents podran tastar les propostes culinàries de xefs amb estrelles: Joel Castanyé, de La Boscana; Sergi Fernández i Jaume Sebastian, de l'Estany Clar; Jordi Juncà, de Ca l'Enric, Francesc Rovira, de la Fonda Xesc i els cuiners d'Andorra, Carles Finch, de Can Manel, Sergi Vallès, d'Hotansa i Roger Biosca, de l'Hotel Isard. En Carles ens ho explica tot!!

  • Jean Louis Le Guil

    Els millors vins no són els més cars o exclusius, sinó que són els que et fan viure moments màgics, et transporten i que tenen ànima. Recordeu que per a gustos, colors!!

  • Pili Borra i dos reptes més

    Pili Borra, naturòpata de capçalera del "Becaris", ens porta i ens deixa sobre la taula dos reptes més per tenir i aconseguir una alimentació variada i saludable!!

Facebook