Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Gastronomia

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


  • Panellets, cargols i Carles Flinch

    És temps de panellets, castanyes i moniatos i en Carles Flinch, xef del restaurant Can Manel, ens en parla i ens fa salivera amb les seves receptes!! Aprofitem la seva presència per recordar la cargolada de dissabte passat on es va poder degustar aquest mol·lusc.

  • Vins, caves i més

    Jean Louis Le Guil, sommelier del "Becaris", ens visita per fer-nos descobrir les varietats i les novetats al voltant del món dels vins, caves i d'altres.

  • Carles Flinch i la cuina de tardor

    El xef del Restaurant Can Manel, Carles Flinch, ens apropa la cuina de tardor quan estem a les portes d'aquesta estació!! Entre d'altres, els bolets prendran protagonisme.

  • Gastropirineus

    Més de dos centenars de persones van participar en la tercera edició de la Gastropirineus. Un dels actes destacats del programa és l'anomenat Sopar amb Estrelles. Va tenir lloc al restaurant l'Estany Clar, amb una estrella Michelin. Els assistents podran tastar les propostes culinàries de xefs amb estrelles: Joel Castanyé, de La Boscana; Sergi Fernández i Jaume Sebastian, de l'Estany Clar; Jordi Juncà, de Ca l'Enric, Francesc Rovira, de la Fonda Xesc i els cuiners d'Andorra, Carles Finch, de Can Manel, Sergi Vallès, d'Hotansa i Roger Biosca, de l'Hotel Isard. En Carles ens ho explica tot!!

  • Jean Louis Le Guil

    Els millors vins no són els més cars o exclusius, sinó que són els que et fan viure moments màgics, et transporten i que tenen ànima. Recordeu que per a gustos, colors!!

  • Pili Borra i dos reptes més

    Pili Borra, naturòpata de capçalera del "Becaris", ens porta i ens deixa sobre la taula dos reptes més per tenir i aconseguir una alimentació variada i saludable!!

  • Carlews Flinch i la disfàgia

    El xef del restaurant Can Manel, Carles Flinch, ens apropa el curs de gastronomia que ha realitzat al voltant de l'alimentació i la disfàgia. Quan empassar se'ns fa complicat i necessitem una alimentació adequada.

  • Jean Louis Le Guil i els vins

    El sommelier del "Becaris", Jean Louis Le Guil de Clàssic Vins, ens acosta nous vins, els que tenen més èxit, els preus (molts cops més econòmics del que ens imaginem) i la classe de raïm amb els que estan fets.

  • Ruta de la Tapa

    Una mica de gana? La solució comença des d’avui amb la nova edició de la Ruta de la Tapa a Sant Julià de Lòria. Un munt de novetats, concurs, música en directe i tot per celebrar la seva 10a edició! La consellera de turisme de la parròquia, Meritxell Teruel ens ho explica.

  • Metal night al Harlem

    Josu Adánez alma mater del Harlem del Barri Antic d'Andorra la Vella, ens porta l'esdeveniment que ha organitzat per dissabte a la nit el qual ha titulat «Metal night». Aprofitem la visita d'en Josu perquè ens faci assaborir una nova recepta del seu blog Gordonauta.

     

Facebook