Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Gastronomia

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


  • Jean Louis Le Guil

    Els millors vins no són els més cars o exclusius, sinó que són els que et fan viure moments màgics, et transporten i que tenen ànima. Recordeu que per a gustos, colors!!

  • Pili Borra i dos reptes més

    Pili Borra, naturòpata de capçalera del "Becaris", ens porta i ens deixa sobre la taula dos reptes més per tenir i aconseguir una alimentació variada i saludable!!

  • Carlews Flinch i la disfàgia

    El xef del restaurant Can Manel, Carles Flinch, ens apropa el curs de gastronomia que ha realitzat al voltant de l'alimentació i la disfàgia. Quan empassar se'ns fa complicat i necessitem una alimentació adequada.

  • Jean Louis Le Guil i els vins

    El sommelier del "Becaris", Jean Louis Le Guil de Clàssic Vins, ens acosta nous vins, els que tenen més èxit, els preus (molts cops més econòmics del que ens imaginem) i la classe de raïm amb els que estan fets.

  • Ruta de la Tapa

    Una mica de gana? La solució comença des d’avui amb la nova edició de la Ruta de la Tapa a Sant Julià de Lòria. Un munt de novetats, concurs, música en directe i tot per celebrar la seva 10a edició! La consellera de turisme de la parròquia, Meritxell Teruel ens ho explica.

  • Metal night al Harlem

    Josu Adánez alma mater del Harlem del Barri Antic d'Andorra la Vella, ens porta l'esdeveniment que ha organitzat per dissabte a la nit el qual ha titulat «Metal night». Aprofitem la visita d'en Josu perquè ens faci assaborir una nova recepta del seu blog Gordonauta.

     

  • Jean Louis Le Guil tot un gourmet

    Jean Louis Le Guil ens acosta les darreres novetats al voltant del món del vi. Aquests dies de pluja conviden a seure i beure un bon vi refugiat del mal temps. I si el vi el compartim amb la millor companyia, ja és perfecte! Nosaltres la tenim, la del nostre sommelier Jean Louis Le Guil.

  • Els fogons d'en Flinch

    I com s’atansa l’hora de berenar....ens mengem a Carles Flinch! Un dels nostres xefs ens fa la visita mensual obligada amb receptes i actualitat gastronòmica del país.

  • Amorós, Flinch i Lola Tapes

    Carles Flinch, xef del restaurant Can Manel ve acompanyat de David Amorós del Lola Tapes i Lola Bistro. Amdós ens han preparat una jornada a quatre mans!! Descobrim el dia, l'hora i el lloc amb els dos xefs, així com també el preu de l'àpat.

  • Vins amb Jean Louis Le Guil

    El nostre gran sommelier Jean Louis Le Guil ens porta una nova classe magistral, amb tota l’actualitat i els vins imprescindibles del moment. Fas una copa amb nosaltres?

Facebook