Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Literatura

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Artemisa amb Ricard de la casa

  Parlarem d'Artemisa una novel·la genial d'Andy Weir, és un escriptor de ciència-ficció i enginyer informàtic nord-americà, conegut internacionalment per la seva primera novel·la, The Martian. Novel·la que es va du al cinema. Artemisa pot tenir el mateix recorregut i sembla ser que té molts números perquè es porti a la gran pantalla!!

 • Ciència-ficció amb Ricard de la Casa

  Ricard de la Casa, escriptor i gran lector del gènere de la ciència-ficció, ens acosta la seva passió per aquesta lectura amb diferents títols publicats i que són referència en aquest món.

 • El llibre de Ready Player One

  Ricard de la Casa, gran afeccionat a la ciència-ficció i escriptor del gènere, ens apropa el llibre en el qual es basa la pel·lícula de Steven Spielberg amb el mateix títol. Atenció que és la primera novel·la d'Ernest Cline!!

 • Ricard de la Casa i la Ciència-ficció

  La ciència-ficció és un gènere literari molt ampli en el qual els relats sovint ens presenten l'efecte o les repercussions d'avenços científics i tecnològics, presents o futurs, sobre la societat o els individus, acompanyat d'aventures i de situacions commevedores i sorprenents.

 • Ursula Kroeber Le Guin amb Ricard de la Casa

  Després de conèixer la notícia de la mort de l'escriptora Ursula K. Le Guin, mestre de la ciència ficció, en Ricard de la Casa, gran aficionat al gènere ens porta la seva figura i la seva obra. Le Guin forma part de la història de la ciència ficció a la mateixa altura que els també desapareguts Arthur C. Clarke, Isaac Asimov o Ray Bradbury, per nomenar tres personatges emblemàtics.
   

 • El retorn de Ricard de la Casa

  Torna Ricard de la Casa i amb ell el "Becaris de paper"!! En Ricard com és habitual es centra en la temàtica de la ciència ficció. Descobrim un nou llibre de la mà del nostre especialista en aquesta branca de la literatura de ficció i fantàstica.

 • Les lletres amb Oriol Solà

  Arribem al mes de juny i tots els col·laboradors del programa que tenen la seva secció mensual s'acomiaden, és el cas avui de l''Oriol Solà. Com és costum i habitual l'Oriol ens porta literatura i qualsevol tema relacionat amb les lletres!!

 • Oriol Solà ens porta una nova lectura

  El periodista i escriptor Oriol Solà, un apassionat de la literatura, ens obre un nou llibre i ens en fa una pinzellada. No us ho podeu perdre!, us sorprendrà!!

 • Ricard de la Casa i la ciència ficció

  “Los Magos de Lev Grossman” és una de les propostes que ens porta en Ricard de la Casa. La ciència ficció agafa protagonisme al Becaris.

 • Oriol Solà i el Quixot

  Oriol Solà, periodista i escriptor, ens porta la figura del que ha representat el Quixot.

Facebook