Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Salut

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Com saber si un infant és un crack esportiu

  Com podem saber si el nostre fill és un crack de l’esport? I si és així, com gestionem el seu futur professional sent tant petits? Una bona decisió, i a una edat molt primerenca, és la que van fer en el seu dia pares de gent com Messi o Rafa Nadal..... Com sabem si el nostre fill té talent ? O com saber si tant sols és una habilitat? Avui en parlem amb Psico B i amb Sònia Bigordà.
   

 • Entrenament durant l'embaràs

  Està demostrat que fer exercici de manera controlada durant l’embaràs ajuda a preparar-te per al gran dia i per recuperar abans la forma física durant el post-part. Quins són els exercicis que recomana el nostre expert Eduard Barceló? Bicicleta estàtica o el·líptica, nedar o sessions aquàtiques? Com recuperar-te després de l’embaràs? Les respostes ens les dona l'entrenador personal del "Becaris"!!

 • Marisa Sánchez l'apotecària del Becaris

  Els apotecaris i apotecàries foren els precursors dels farmacèutics. En aquesta visita de la nostra apotecària de capçalera, Marisa Sánchez, nes parla i fa protagonistes als macrobiòtics, probiòtics i prebiòtics!!

 • Riscos laborals i consells per prevenir-los

  Telma Figueiredo, gestora de comptes, ens parla del presentisme i absentisme laboral, i ve acompanyada del doctor Rafael Sarandeses. De ben segur recordareu que en la darrera visita de Mutuand ja vam tractar aquest tema, però van quedar coses al tinter i no volem deixar de dir-les i explicar-les!!

 • Talent, amb Olga Armengol

  Olga Armengol, logopeda del Centre Dinàmic, logopèdia i psicologia ens parla de talent!! Tens talent per alguna cosa… o vàries?, vols saber si només es pot tenir talent per a una cosa o més?, el teu fill té talent?… la resposta és sí, però cal que escoltis a l'Olga Armengol!!

 • Atenció Centrada en la Persona en l'àmbit de la gent gran

  L'Atenció Centrada en la Persona en l'àmbit de la gent gran és el model que es vol implantar al CSS El Cedre i que properament es començarà a aplicar de manera gradual. Ens ho expliquen tot plegat la Doctora Eva Heras, Adjunta al director Assistencial per a l'Àrea de Cronicitat i Sociosanitari i Metge de Medicina Interna, i Natàlia López, Terapeuta ocupacional del Centre Sociosanitari El Cedre.

 • PsicoB i el seu periple esportiu

  Sònia Bigordà i Mariona Buxó, l'equip de PsicoB, ens visiten per explicar-nos l'experiència del seu periple esportiu com a psicòlogues que les ha portat a l'Argentina i a la Xina. Quines conclusions n'han extret elles i els equips desplaçats? Ho descobrim al «Becaris».

 • Pors i fòbies amb Mariona Buxó

  Des de Psico B ens volen ajudar i donar eines per superar algún tipus de por o fòbia que puguem tenir. La por o temor és una emoció que serveix per a avisar d'un possible perill. Existeixen molts graus de por, els menors són la desconfiança i el temor, i els majors el terror o el pànic, com la fòbia irracional. No tinguis por i agafa apunts!!

 • Complements i recuperadors per a esportistes

  Pili Borra, naturòpata de capçalera del "Becaris", ens ensenya com podem aconseguir complements i recuperadors naturals per a esportistes en el seu entrenament.

 • Comunicació no verbal amb PsicoB

  Becaris, sabeu que les coses que dieu no son realment importants ? El nostre interlocutor la gran majoria de vegades rep els nostres missatges no precisament per les paraules, sinó més aviat pels nostres moviments, gestos, mirades....és un tema fascinant i avui ens el porta la nostra psicòloga Mariona Buxo des de PsicoB, la comunicació no verbal!!

Facebook