Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Salut

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Psico B i l'amor

  Sònia Bigordà, psicòloga de Psico B, ens ve a parlar de l'amor, el desamor, els que no volen trobar l'amor perquè han nascut solters i volen continuar així, i els que els hi fa por perdre la seva "llibertat".

 • Eli Soro, la medicina xinesa i els refredats

  Nova sessió de Medicina Tradicional Xinesa amb la nostra experta Eli Soro. El refredat comú és el tema que ens desenvolupa, prevenir i ajudar en aquest procès és l'eix de la conversa. Com ho explica i què proposa la medecina xinesa? Eli Soro ens ho comenta tot plegat al "Becaris"!!

   

 • Psico B i els líders

  Com aconseguir que els teus treballadors treballin com a líders, aquest és el fil conductor de l'aparició de Psico B al "Becaris". Mariona Buxó ens farà unes traces per descobrir com un treballador es pot convertir en una persona motivada i líder!!

 • Pili Borra i el gluten

  La naturòpata del "Becaris", Pili Borra, ens explica com utilitzar les farines sense gluten per fer les nostres receptes i també ens adverteix del risc de menjar productes industrials sense gluten. Preneu nota perquè de ben segur us interessa, aprofitem per fer-vos arribar els diferents cursos que du a terme.

 • Psico B i la base

  La preparació psicològica per la Base! Aquest és el tema que tractem avui i aprofundim en la preparació psicològica per als més petits però que competeixen!! Un tema que ha cridat la nostra atenció pel desenvolupament de la "Borrufa" al país.

 • El món de la farmàcia amb Marisa Sánchez

  En aquesta visita la nostra apotecària de capçalera, Marisa Sánchez, ens fa reflexionar al voltant de les dietes i medicaments que ens proposen perdre pes amb certa facilitat!!

 • Mutuand i la neu

  Parlem de com aquets dies de neu ens poden afectar: accidents in itinere, conducció sobre neu i gel, etc!!! Telma Figueiredo, gestora de comptes i Rafael Sarandeses, doctor de Mutuand ens ho expliquen i ens en donen consells.

 • Atenció Primària i Consulta Jove

  Anna Xandri, Coordinadora de l'àrea assistencial d'Atenció Primària, i la Sara Pié, Coordinadora d'Atenció Primària, ens acosten l'Atenció Primària i la Consulta Jove. Ambdues ens expliquen quins són els objectius i el tipus de servei que ofereixen, així com què és la Consulta Jove, a qui s'adreça i els objectius.

 • Entrenament psicològic en esquí de muntanya

  Apreciar el procés de l'entrenament i no obsessionar-se amb l'objectiu. Desenvolupar capacitats físiques, tècniques, tàctiques, psicològiques i entrenament. L'entrenament cal que sigui individualitzat als objectius i característiques de cada corredor. Ens en dona més detalls, des de PsicoB, Sònia Bigordà!!

 • Psico B i la psicologia d'emergències

  En aquesta intervenció de Psico B volem parlar del paper que desenvolupa la psicologia front esdeveniments com accidents, atemptats, sinistres amb múltiples víctimes, homicidis, suïcidis, desastres naturals... Aquests incidents solen tenir un gran impacte en les persones, en la seva salut, i també repercuteix sobre la societat, generant en ocasions una alarma social.

Facebook