Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Salut

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • L'abc de la psicologia

  Amb PsicoB i amb la presència de Mariona Buxó i Sònia Bigordà, per tancar la temporada, parlem de com ens pot ajudar un/a psicòleg/a i, a més volem trencar amb el tòpic que un psicòleg només tracta malalties mentals extremes.

 • La superació i la confiança

  Mariona Buxó de Psico B ens parla dels beneficis psicològics de la superació i la confiança en un mateix. Tot lligat amb la prova que es du a terme aquest diumenge a Grandvalira l'Spartan Race.

 • Prioritzar la despesa en l'esport

  Eduard barceló, el nostre entrenador personal, ens apropa els seus coneixements a l'hora de prioritzar la nostra despesa en la compra de material esportiu, ens parla també de la prova d'esforç i de contractar un entrenador.

 • La ciència al servei de la salut

  CRISPR són les inicials en angles per a Clustered Regularly Interspaced Short Palindromic Repeats. Traduït com repeticions curtes palindròmiques agrupades de forma regular. És un mètode en biologia molecular per editar l'ADN genòmic. En Marc Alier, Ludo, ens ho explica.

 • Psicoeducació

  Sònia Bigordà de Psico B ens parla de psicoeducació a nivell de prevenció, projectes que fan diferents ONG's, d'aquesta manera ho lliguem amb la setmana que dediquem a UNICEF.

 • Logopèdia amb Olga Armengol

  La logopeda del "Becaris" i membre del gabinet Dinàmic, Olga Armengol com és habitual ens ajuda en cadascuna de les seves intervencions per tal de superar un possible trastorn i donar a conèixer tot el que pot fer la logopèdia per nosaltres.

 • La dona gestant al mon laboral

  Mutuand amb la presència de Telma Figueiredo, gestora de comptes i Rafael Sarandeses, doctor de Mutuand, parlem sobre la dona gestant al mon laboral, la conciliacio laboral i familiar i ho vinculem amb la campanya d'Unicef. Aprofitem per recordar que les dones embarassades són treballadores sensibles, les quals hem de cuidar i mimar, tant abans con despres del part!!

 • Reptes saludables

  Pili Borra, naturòpata, ens posa dos reptes més per portar una alimentació saludable. Dos reptes que s'afegeixen als que ja ens ha anat deixant en les diferents intervencions al programa.

 • PsicoB i la pressió

  Pressió extrema en competició, el paper de la afició!! Analitzem diferents tipus de comportaments devant la pressió?, l'empatia del públic, l'efecte d'encomanar-se mutuament la tensió.

 • Unitat de la Hipertensió Arterial

  El doctor José María Garrancho, metge especialista en Nefrologia i Cristel Rabasa, infermera d'Atenció Primària ens parlen de la Unitat de la Hipertensió Arterial Persistent. El motiu pel qual parlem d'hipertensió, és perquè el passat 17 de maig n'era el dia mundial.

Facebook