Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Salut

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Planifiquem i optimitzem el temps

  Amb Sònia Bigordà, psicòloga de PsicoB, parlem i treiem l'entrellat de com podem optimitzar el nostre temps. La importància de la planificació, com gestionar el temps,
  aquests dies molts pares es queixen de com s'organitzen amb els nens, activitats, horaris feina, gimnas... Les solucions amb Sònia Bigordà!!

   

 • Pili Borra i la nova temporada

  Pili Borra és naturòpata especialitzada en cuina natural, cuina energètica i cuina aplicada en les malalties. Engega nova temporada al "Becaris" i engega nova temporada de diferents cursos i tallers que ens explica.

 • La caiguda del cabell dels millennials

  Marisa Sánchez, apotecària, ens enceta una secció sobre l'actualitat farmacèutica, on de ben segur trobarem tot tipus de solucions als nostres problemes! No us podeu perdre la seva primera cita a Becaris on ns parlarà del greu problema que tenen els millennials....s'estan quedant sense cabell!

 • Tornada a la rutina amb PsicoB

  Sònia Bigordà de PsicoB enceta les visites que ens faran les nostres psicòlogues. Per començar un tema recurrent però, no per aquesta raó, important... tornada a la rutina!!

 • El pulmó vist per la medicina xinesa

  Funcions del pulmó segons la Medicina Xinesa. ... El Pulmó inhala "Qi Pur" i exhala "Qi Impur" (o "brut"). Aquest intercanvi d'aire, anàleg a l'intercanvi d'oxigen i diòxid de carboni, permet el funcionament de tots els processos fisiològics del cos, el combustible bàsic en la MTX (Medicina Tradicional Xinesa) és el Qi.

 • L'abc de la psicologia

  Amb PsicoB i amb la presència de Mariona Buxó i Sònia Bigordà, per tancar la temporada, parlem de com ens pot ajudar un/a psicòleg/a i, a més volem trencar amb el tòpic que un psicòleg només tracta malalties mentals extremes.

 • La superació i la confiança

  Mariona Buxó de Psico B ens parla dels beneficis psicològics de la superació i la confiança en un mateix. Tot lligat amb la prova que es du a terme aquest diumenge a Grandvalira l'Spartan Race.

 • Prioritzar la despesa en l'esport

  Eduard barceló, el nostre entrenador personal, ens apropa els seus coneixements a l'hora de prioritzar la nostra despesa en la compra de material esportiu, ens parla també de la prova d'esforç i de contractar un entrenador.

 • La ciència al servei de la salut

  CRISPR són les inicials en angles per a Clustered Regularly Interspaced Short Palindromic Repeats. Traduït com repeticions curtes palindròmiques agrupades de forma regular. És un mètode en biologia molecular per editar l'ADN genòmic. En Marc Alier, Ludo, ens ho explica.

 • Psicoeducació

  Sònia Bigordà de Psico B ens parla de psicoeducació a nivell de prevenció, projectes que fan diferents ONG's, d'aquesta manera ho lliguem amb la setmana que dediquem a UNICEF.

Facebook