Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Tendències

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • La moda i en Flavio

  Nova visita del nostre dissenyador andorrà, Flavio. Tota l'actualitat del mon de la moda en 20 minuts que no et pots perdre!

 • Les creences limitants amb Marta Barnils

  En marxa una nova sessió amb la nostra coach personal i assessora d’imatge professional, Marta Barnils. Important seguir tots i cadascun dels detalls que avui ens explica, parlem de creences limitants!!. Què són i com les podem detectar i modificar? Les respostes ens les dona Marta Barnils.

 • La llum, Paris i la passió per la moda amb Flavio

  Flavio Muñoz, dissenyador i gerent de la botiga de moda "The Apartment" ens porta tot el que serà moda. El que ens hauríem de posar i la manera de la que ens ho hauríem de posar en Flavio ho té clar perquè ha estat pendent de la Paris Fashion Week!! No perdis el fil ni et quedis enrere si el que t'agrada és anar a la moda!!

 • Bodes d'argent de G de Guax

  Ja han passat vint-i-cinc anys des que G de Guax va començar el seu periple a Andorra, una efemèride que es celebra amb un esdeveniment a la nova botiga de G de Guax. Tria el teu vestit llarg i inaugura oficialment amb nosaltres la nova botiga de G de Guax!!

 • Marta Barnils i els looks

  La nostra coach personal i assessora d’imatge professional Marta Barnils, ja està en marxa al Becaris. Ens esperen un bon grapat de sessions, on ens portarà els seus bons consells per saber estar i per fer de la nostra imatge o la de la nostra empresa tot un èxit. Per cert, avui tema del més interessant, com vesteixen els polítics? sabeu si hi ha missatges segons els complements que trien? El look polític pot ser la clau de l’èxit de la campanya!

 • L'estiu d'en Flavio i la moda

  Flavio Muñoz, el nostre dissenyador de capçalera, ens explica el seu estiu que l'ha portat fins a Marbella... no us perdeu les aventures que hi ha viscut!! Ens parla d'un vestit molt especial i alguna setmana de la moda!!

 • Vestuari d'estiu i feina

  Com ens hem de vestir per passejar durant l'estiu?, i per anar a la platja?, i per anar a sopar?, i per anar a treballar?, vols respostes?, doncs no ho dubtis!! Mercè Miguel ens les dona.

 • Tendències amb Guax Torrallardona

  Guax Torrallardona ens visita per fer un repàs a la moda i el que es portarà més aquest estiu, i aprofitem per fer èmfasi en el canvi d'ubicació d'una de les botigues!!

 • Flavio, la moda i una exposició

  Flavio Muñoz, dissenyador andorrà i gerent de "The Apartment" ens aconsella al voltant del món de la moda i ens presenta col·leccions, avui però, fins i tot, ens parla d'una exposició de la qual podem gaudir a "The Apartment". Urgell Navarro presenta la seva primera col·lecció de bucranis!!

 • Marta Barnils i els complements

  Marta Barnils, coach executiva i assessora d'imatge professional, ens fa un recordatori del que es portarà aquest estiu en quan a complements. Si vols estar a la moda i està de moda... la teva resposta és diu Marta Barnils!!

Facebook