Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Tendències

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Els looks de les catifes vermelles

  Flavio Muñoz, el nostre dissenyador i artista, ens posa a debat els vestits que es van poder veure a diferents catifes vermelles de diferents premis recentment entregats. Els Globus d'Or i els Premios Forqué, entre els escollits. Que li ha agradat més al Flavio?, i el que menys?, podrem descobrir alguna peça que serà tendència o una que tothom voldrà tenir? Les respostes al "Becaris"!!

 • De rebaixes amb Marta Barnils

  La coach professional i assessora d'imatge personal Marta Barnils, ens explica com hem d'anar de rebaixes. Els comerciants ens ofereixen els productes amb condicions més avantatjoses!! Marta Barnils ens detalla coses que hem de saber abans de comprar.

 • La tecnologia de cent anys

  Marc Alier, Ludo, ens trasllada a 1919 per tal de fer-nos veure com ha canviat tot amb cent anys ara que acabem de començar aquest 2019!! Deixeu-vos portar perquè de ben segur que us sorprèn!!

 • Màrqueting i comunicació digital amb Diana Pérez

  Els secrets i l'optimització de les xarxes amb Diana Pérez. Vols conèixer alguns detalls desconeguts pel gran públic al voltant de les xarxes socials?, vols treure més partit de la teva navegació i aprofitar tot el que t'ofereixen les xarxes socials?, no ho dubtis i escolta els consells de la nostra experta Diana Pérez!!

 • El Rei Mag Flavio de rebaixes

  Encetem l'any omplint l'armari de peces de roba... comprant a les rebaixes!! Quines peces hem de comprar?, aprofitem per tenir aquelles peces bàsiques que ens serveixen per tot l'any i aquelles que són moda efímera però que adquirides a un preu rebaixat poden encaixar millor dins del nostre pressupost!!

 • Protocol amb els regals de Nadal

  Parlem amb Mercè Miguel de l'art de regalar!! Atenció que us donem pautes de què NO regalar!! El protocol social amb Mercè Miguel.

 • Joies i Nadal amb en Flavio

  El nostre dissenyador i artista Flavio Muñoz ens parla de joies!! Joies que tenen història, històriques i les contemporànies!! En aquestes dates que tenim a tocar el Nadal també és protagonista al llarg de la xerrada amb en Flavio.

 • L'elegància obre portes

  Marta Barnils, coach personal i assessora d'imatge professional, vol fer èmfasi en l'elegància... perquè diu que ens obre portes!! Què és ser elegant?, com podem anar elegants?, és car anar elegant?, quina imatge transmetem a la resta anant elegants?, i nosaltres ens sentim millor anant elegants? Marta Barnils ens ho explica fil per randa!!

 • Flavio i les tendències nadalenques

  Les tendències nadalenques tant en moda com en decoració i parament de la llar per aquest Nadal, amb en Flavio.

 • La ciberetiqueta amb Mercè Miguel

  Com ens comportem amb les noves tecnologies? Mercè Miguel ens vol fer saber com és aquest comportament i deixar-nos alguns consells per millorar-lo!!

Facebook