Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Tendències

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • L'estiu d'en Flavio i la moda

  Flavio Muñoz, el nostre dissenyador de capçalera, ens explica el seu estiu que l'ha portat fins a Marbella... no us perdeu les aventures que hi ha viscut!! Ens parla d'un vestit molt especial i alguna setmana de la moda!!

 • Vestuari d'estiu i feina

  Com ens hem de vestir per passejar durant l'estiu?, i per anar a la platja?, i per anar a sopar?, i per anar a treballar?, vols respostes?, doncs no ho dubtis!! Mercè Miguel ens les dona.

 • Tendències amb Guax Torrallardona

  Guax Torrallardona ens visita per fer un repàs a la moda i el que es portarà més aquest estiu, i aprofitem per fer èmfasi en el canvi d'ubicació d'una de les botigues!!

 • Flavio, la moda i una exposició

  Flavio Muñoz, dissenyador andorrà i gerent de "The Apartment" ens aconsella al voltant del món de la moda i ens presenta col·leccions, avui però, fins i tot, ens parla d'una exposició de la qual podem gaudir a "The Apartment". Urgell Navarro presenta la seva primera col·lecció de bucranis!!

 • Marta Barnils i els complements

  Marta Barnils, coach executiva i assessora d'imatge professional, ens fa un recordatori del que es portarà aquest estiu en quan a complements. Si vols estar a la moda i està de moda... la teva resposta és diu Marta Barnils!!

 • Flavio, copes i decoració

  Flavio Muñoz, el nostre dissenyador particular, ens fa una pinzellada de "De copes al Centre Històric" al carrer Doctor Nequi i de la seva vessant dedicada a la decoració!!

 • Un casament reial

  Especial dedicat al protocol d'un casament reial, a causa del casori de Meghan Markle i el Príncep Harry d'Anglaterra. Mercè MIguel ens explica tots els ets i uts d'un esdeveniment d'aquestes característiques!!

 • Estilisme emocional

  És una tècnica de Reequilibri Corporal on la seva finalitat és facilitar que la persona que el practica canviï els patrons antics d'imatge externa per aconseguir els canvis emocionals interns que l'ajudin a treure a la llum el seu propi estil. Marta Barnils, coach executiva i assessora d'imatge professional ens ho explixa.

   

 • Google I/O i el futur

  Marc Alier, Ludo, el nostre home tecnològic ens acosta el Google I/O, congrés anual on es presenten i discuteixen les aplicacions de Google i les tecnologies obertes d'internet. També aprofita per acabar de parlar de la predicció del futur.

 • Mercè Miguel i les núvies

  El protocol i l'etiqueta de la núvia el dia del seu enllaç matrimonial. Diferents propostes i diferents espais, cada espai requereix de la seva proposta i cada proposta requereix del seu espai.

Facebook