Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Tendències

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Tendències amb Guax Torrallardona

  Guax Torrallardona ens visita per fer un repàs a la moda i el que es portarà més aquest estiu, i aprofitem per fer èmfasi en el canvi d'ubicació d'una de les botigues!!

 • Flavio, la moda i una exposició

  Flavio Muñoz, dissenyador andorrà i gerent de "The Apartment" ens aconsella al voltant del món de la moda i ens presenta col·leccions, avui però, fins i tot, ens parla d'una exposició de la qual podem gaudir a "The Apartment". Urgell Navarro presenta la seva primera col·lecció de bucranis!!

 • Marta Barnils i els complements

  Marta Barnils, coach executiva i assessora d'imatge professional, ens fa un recordatori del que es portarà aquest estiu en quan a complements. Si vols estar a la moda i està de moda... la teva resposta és diu Marta Barnils!!

 • Flavio, copes i decoració

  Flavio Muñoz, el nostre dissenyador particular, ens fa una pinzellada de "De copes al Centre Històric" al carrer Doctor Nequi i de la seva vessant dedicada a la decoració!!

 • Un casament reial

  Especial dedicat al protocol d'un casament reial, a causa del casori de Meghan Markle i el Príncep Harry d'Anglaterra. Mercè MIguel ens explica tots els ets i uts d'un esdeveniment d'aquestes característiques!!

 • Estilisme emocional

  És una tècnica de Reequilibri Corporal on la seva finalitat és facilitar que la persona que el practica canviï els patrons antics d'imatge externa per aconseguir els canvis emocionals interns que l'ajudin a treure a la llum el seu propi estil. Marta Barnils, coach executiva i assessora d'imatge professional ens ho explixa.

   

 • Google I/O i el futur

  Marc Alier, Ludo, el nostre home tecnològic ens acosta el Google I/O, congrés anual on es presenten i discuteixen les aplicacions de Google i les tecnologies obertes d'internet. També aprofita per acabar de parlar de la predicció del futur.

 • Mercè Miguel i les núvies

  El protocol i l'etiqueta de la núvia el dia del seu enllaç matrimonial. Diferents propostes i diferents espais, cada espai requereix de la seva proposta i cada proposta requereix del seu espai.

 • Barcelona Bridal Fashion Week

  Fa tant sols uns dies, tancava l’edició més exitosa de la Barcelona Bridal Fashion Week superant tots els rècords d’assistència. El dissenyador Flavio ens parla de les darreres tendències que s’han vist i connectem amb Ariadna Giné per saber tot el què va passar de dalt a baix a la passarel·la més blanca.... els escoltes?

 • Personalitzant la roba

  Flavio és, des de fa anys, tot un expert en l’art de la personalització de roba i complements!! Ara però, el personalitzat està molt de moda i fins i tot et pots atrevir a fer-ho amb els seus serveis a Pyrénées. T’apuntes, avui ens hi convida!

Facebook