Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
D'amagatotis

Comparteix:

D'amagatotis

A D’amagatotis ens agrada veure la vida quotidiana des d’un punt de vista més informal. En aquest nou espai de Ràdio Nacional dirigit i presentat per Joel Romero, cada dissabte de 10 a 11h del matí t’apropem temes vinculats a la tecnologia, els videojocs, la història o el cinema amb un toc més lleuger. Perquè coneixement i humor poden anar de la mà. Tot plegat acompanyat d’una entrevista que serà l’eix del programa.  

ÚLTIM PROGRAMA

D'amagatotis 20 d'octubre del 2018

 • Monòleg: em presento

  Hem parlat molt de temps D'amagatotis, però la vida del conductor del programa estava una mica amagada. En aquest monòleg coneixereu més la figura cada cop més gran (sí, està una mica gras) de Joel "Berry" Romero.

 • Bis-a-Bis: Emma Regada, la Poliartista

  Si parlar més d'un idioma et converteix en poliglota, treballar més d'un art et converteix en poliartista. Parlem amb Emma Regada sota aquest precepte i descobrim que significa una performance.

 • El Rondinaire: Ton de Cal Ràdio Nacional torna a les ones

  La Laura Massegú ha tret novament a pasturar lo Ton de Cal Ràdio Nacional. El rondinaire per excel·lència de la nostra ràdio torna per fer de les seves.

 • Excuse me: traduccions difícils

  La nostra experta en llengua anglesa Valerie Aguilar ens comenta aspectes destacats de l'anglès. En aquest cas, parlarem d'expressions pròpies dels nadius de parla anglesa que tenen una difícil traducció al català.
   

Facebook

Twitter