Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Dia E

Comparteix:

Dia E: Esquí

Cada dilluns al Dia E repassem el més destacat de l'actualitat esportiva del cap de setmana. Repassem les imatges més interessants i els principals protagonistes venen al plató per analitzar-ho tot en primera persona. Resums, classificacions, resultats, entrevistes i moltes altres coses perquè ningú es quedi sense conèixer-ho tot de l'esport andorrà.

Dia E, amb Joan López i Cesc Sanjuan. Dilluns a les 14.15 i a les 21.20 h


 • Dia E 3a Part - Laura Sánchez i l'equip mèdic de les finals de la Copa del Món 2018-2019 a Grandvalira Soldeu-El Tarter

  Laura Sánchez va viure de prop l'accident de Lindsey Vonn a Soldeu el 2016. Va ser part d'un engranat dispositiu que va funcionar perfectament. Ara és la responsable de l’equip mèdic de les finals de la Copa del Món de Grandvalira Soldeu-El Tarter. Ens explica com es prepara l'organització per a l'esdeveniment esportiu més important de la història d'Andorra.

 • Dia E 2a Part - Carles Visa i el desafiament de les finals de la Copa del Món 2019

  El director tècnic de la Federació d'Esquí, Carles Visa, ens explica quins són els plans per al gran desafiament de l'organització d'esdeveniments esportius al país, les finals de la Copa del Món de Grandvalira Soldeu-El Tarter 2019.

 • Dia E 2a Part - L'expectació mediàtica de les finals de la Copa del Món a Grandvalira Soldeu-El Tarter

  El secretari general de les finals de la Copa del Món a Grandvalira Soldeu-El Tarter, Marc Mitjana, ens explica la gran expectació mediàtica que s'està generant al voltant de la prova internacional més important mai organitzada a les estacions del país. La cursa coincidirà amb l'anunciada retirada de l'esquiadora amb el major nombre de victòries en la Copa del Món, Lindsey Vonn, una situació que posarà Andorra al centre de les informacions esportives mundials.

 • Dia E 2a part - Les finals de la Copa del Món, a punt d'arribar als 400 voluntaris

  El responsable dels voluntaris de les Finals de la Copa del Món, Victor Torres, és el convidat en l'espai que reservem a les finals de la Copa del Món de Grandvalira Soldeu-El Tarter cada programa. Ens explica que estan a punt de tancar les places per participar en l'esdeveniment esportiu més important que ha organitzat mai el Principat.

 • Dia E 2a part - Entrevista al director d'operacions de les Finals de la Copa del Món 2019, Enric Barbier

  Un dels cervells darrere de la logística i operacions, Enric Barbier, ens explica com van les obres de l'estació a l'espai que cada programa dediquem a les finals de la Copa del Món de Grandvalira Soldeu-El Tarter. Destaca la gent que mobilitzarà Lindsey Vonn després d'haver anunciat que aquest serà el seu darrer any a la competició.

 • Dia E 2a Part - Camí a les finals de la Copa del Món d'Esquí Alpí Soldeu-El Tarter 2019

  A 153 dies per la gran cita de la temporada 2018-2019 d'esquí alpí, el director general del comitè organitzador, Conrad Blanch, ens explica com van els preparatius. L'espai serà fix cada setmana en el camí a les finals de la Copa del Món d'Esquí Alpí a Soldeu-El Tarter.

 • Dia E 1a Part - Copa del Món de Quilòmetre Llançat

  El temps va dificultar el desenvolupament ideal de les últimes proves de la Copa del Món de Quilòmetre Llançat a Grandvalira. Tot i no superar el rècord dels 200km/h perquè les condicions desaconsellaven l'ús de la plataforma de sortida, el director tècnic, Nadal Antor, té clar que s'aconseguirà la pròxima edició. Precisament, ha confirmat que Grandvalira proposarà tornar a organitzar una prova de la Copa del Món la pròxima temporada però que no seran les proves finals, per buscar un forat al calendari que permeti unes millors condicions. Antor també ha lliurat un trofeu d'homenatge a l'esquiador Jan Farrell, ambaixador d'aquesta disciplina.

 • Dia E 2a Part - Grandvalira acull les finals de la Copa d'Europa

  El director general de Grandvalira-NEVASA, Alfonso Torreño, ens explica el que serà un dels esdeveniments de neu més importants per Grandvalira aquesta temporada, les finals de la Copa d'Europa. El temps i les condicions de la neu no ho estan posant fàcil, però els entrenaments ja han començat aquesta setmana i l'estació espera que l'assaig de cara a la Copa del Món del 2019 sigui tot un èxit.

 • Dia E 2a part - Màxima il·lusió de Roger Puig per afrontar els Paralímpics

  L'esquiador Roger Puig agafa el relleu a PyeongChang amb els Paralímpics. Està molt il·lusionat i explica que ha seguit de molt a prop la participació dels esquiadors andorrans per afrontar els Jocs. L'acompanya el director tècnic de la FADEA, Carlos de Jesús Caiado.

 • Dia E 2a part - Claudia Garcia i Roger Bartumeu, triomfadors del Borrufa 2018

  Els esquiadors del Club Pas de la Casa Grau Roig Roger Bartumeu i Clàudia Garcia van ser els triomfadors del trofeu Borrufa 2018. La darrera edició d'aquesta competició ha suposat un gran èxit per a l'equip andorrà. Rebem els joves, futur de l'esquí nacional, i al director tècnic de la Federació d'Esquí, Carles Visa, per repassar l'esdeveniment i explicar els plans i motivacions per a la base.

Facebook

Twitter