La selecció de bàsquet cau davant la fortalesa física d'Islàndia

Han hagut de passar tres dies per viure el debut de la selecció andorrana de bàsquet. Ens uns Jocs que estan passant força desapercebuts pels ciutadans de Reykjavik, aquesta competició és la que té més seguiment.

Andorra debutava ahir davant l'equip amfitrió i des del primer moment va quedar molt clar que seria complicat contrarrestar la superioritat física dels locals. Al final del primer quart Andorra ja estava 10 punts per sota (28 -18).

Al segon quart la diferència es va ampliar a 20 punts.  Abans del descans va arribar una reacció defensiva d'Andorra. Però aquesta revifada no va anar acompanyada d'encert ofensiu. Al descans es perdia de 14 (47 -33).

A la represa es va donar continuïtat a la reacció. Andorra es va posar a deu punts (50 -40). L'equip agafava aire però mai no acabava de trencar la barrera dels deu punts. L'encert dels islandesos des de la línia de tres els va acabar sentenciant. Al final, un clar 83- 61 deixava clara la superioritat del rival.  L'entrenador David Eudal destacava l'elevat to físic dels rivals al qual no van poder fer front. “Ens ha costat molt adaptar-nos”, declarava al final del partit. A la superioritat física Eudal sumana “l'elevat encert en línia de tres” dels islandesos.

Andorra s'enfronta avui a Montenegro. El partit comença a les 16.30 hora andorrana.

Informa: Cecs Sanjuan   Imatge: Xavi Fajardo