Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Les coses de la Martina

Comparteix:

Les coses de la Martina

Les coses de la Martina és la primera sèrie d'animació infantil produïda íntegrament per RTVA. És una creació del Club Piolet i s'ha estrenat amb motiu del programa 3.500. 

La Martina és una nena de 5 anys curiosa i activa,  i amb ella viurem aventures de tot tipus amb l'objectiu de transmetre valor fonamentals per l'educació dels infants com l'amistat, la solidaritat, la responsabilitat i la seguretat en un mateix. 

També ens dona consells d'estalvi energètic amb el Pau Pampalluga, de FEDA, i ens explica com actuar davant casos de risc amb el Vallineu, la mascota de Protecció Civil. 

ÚLTIM PROGRAMA

Les coses de la Martina T2 capítol 11 - Cuida'm bé

  • Les coses de la Martina T2 capítol 11 - Cuida'm bé

    La Martina troba una màquina d'escriure sota un llit mentre juga a fet i amagar amb el seu pare. No havia vist mai un aparell com aquell i la màquina d'escriure li explica com funciona. La Martina, fascinada, li presenta a l'ordinador. Els dos aparells tenen molta por de convertir-se en "un trasto vell", però la Martina els anima trobant avantatges i altres utilitats per als dos perquè família, amics i tothom que ens ha ajudat al llarg de la vida s'han de cuidar i estimar sempre. 

Facebook

Twitter