Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Les coses de la Martina

Comparteix:

Les coses de la Martina és la primera sèrie d'animació infantil produïda íntegrament per RTVA. És una creació del Club Piolet i s'ha estrenat amb motiu del programa 3.500. 

La Martina és una nena de 5 anys curiosa i activa,  i amb ella viurem aventures de tot tipus amb l'objectiu de transmetre valor fonamentals per l'educació dels infants com l'amistat, la solidaritat, la responsabilitat i la seguretat en un mateix. 

També ens dona consells d'estalvi energètic amb el Pau Pampalluga, de FEDA, i ens explica com actuar davant casos de risc amb el Vallineu, la mascota de Protecció Civil. 


Les coses de la Martina T2 capítol 6 - La roba bruta es renta a casa

  • Les coses de la Martina T2 capítol 6 - La roba bruta es renta a casa

    La Martina ha perdut una samarreta. Pregunta a la resta de peces de roba per intentar trobar-la, però no li fan cas. Justament la troba darrere d'una porta i la samarreta li confessa que la volen ficar a la rentadora, però li fa por, perquè mareja molt. O almenys això li han dit les altres samarretes... T'has de rentar! -li demana la Martina. I és que la roba sempre s'ha de portar neta, encara que això maregi una mica!

Facebook

Twitter