Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Línia Directa

Comparteix:

Línia Directa: Sant Julià de Lòria

Jordi Lorente dona cada setmana línia directa a l'actualitat de cada parròquia en clau d'inversions, despeses, problemàtiques ciutadanes i altres afers amb els seus responsables polítics.


 • Entrevista a Josep Miquel Vila

  El cònsol major de Sant Julià, Josep Miquel Vila, explica que amb gairebé tota seguretat es descarta el projecte de ràfting al riu Valira. Per contra, es vol impulsar un passeig del riu, i activitats lúdiques. També s´hi podria fer un circuit per a bicicletes i el plantejament de poder fer baixar canoes pel riu. El comú farà un crèdit extraordinari d´1,4 milions d'euros. Pel que fa a Naturlàndia, s´ha generat un dèficit de 350.000 euros que espera cobrir mitjançant un altre crèdit extraordinari. Sobre el Tobotronc, Vila ha dit que la premsa exagera els accidents, ja que "no n´hi tants ni de tan greus".

 • Entrevista a Josep Roig, Francisca Barbero i Pere Pràxedes

  Ens visiten tres consellers de Sant Julià de Lòria. Es tracta de Josep Roig, de Cultura; Francisca Barbero, de Social; i Pere Pràxedes d´Esports. Amb ells repassem l'actualitat de les seves conselleries i de la parròquia laurediana en general. Un dels aspectes destacats ha estat la situació del projecte del ràfting i en quin punt es troba. Roig ha confirmat que degut a les condicions del temps i el molt cabal d´aigua del riu Valira, les obres no podran començar abans de la tardor i que el projecte no serà una realitat aquest any, com en un principi estava previst.

 • Entrevista a Joan Visa i Rossend Duró

  Ens acompanyen dos consellers de Sant Julià de Lòria. Per la majoria, el Conseller de Serveis Públics, Joan Visa, i per la minoria, Rossend Duró, d´Unió Laurediana + Liberals. Amb ells hem repassat l'actualitat parroquial. Naturlàndia i el darrer accident del Tobotronc i el projecte del ràfting, han estat temes centrals de l'entrevista. Pel que fa a l'accident, Visa espera als informes per determinar les causes reals, defensant l'atracció com a molt segura malgrat aquest incident. Del ràfting ha dit que tindrà un caire familiar i que espera que a l´abril ja sigui operatiu i que ja es pugui posar en marxa.

 • Entrevista a Josep Miquel Vila

  La futura llei de competències i transferències segueix preocupant al cònsol major de Sant Julià, Josep Miquel Vila, ja que pot tenir una repercussió directa a l'hora de rebre menys diners. Hem parlat sobre la nova atracció del ràfting, la qual si tot va bé, estarà en funcionament la primavera vinent. També s´ha parlat del comerç de la parròquia i com revitalitzar-lo. Sobre Naturlàndia i les millores fetes arran dels fets de l´ós, Vila diu que no ha de tenir gaire repercussió en el compte d´explotació de Camprabassa.

Facebook

Twitter