Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Obert per vacances

Comparteix:

L’Obert per vacances és el magazín d'estiu en què repassem l'actualitat del país i del nostre entorn, entrevistem al persontage i/o protagonista de la jornada, donem un cop d'ull a l'agenda cultural i parlem de ciència, cinema i notícies curioses.

De dilluns a divendres de 8 a 11h. i de 16 a 17h.


Obert per vacances 04 de juliol de 2017

 • Entrevista a Josep Marticella

  Avui ens visita el director general de Vallnord, Josep Marticella. Al damunt de la taula hi tenim molts temes però evidentment que l'eix principal de l'entrevista serà la valoració que ens faci de la copa del món de BTT i quin és el futur que li espera a aquesta competició a casa nostra.

 • Apunts de ciència

  Nova visita del Luismi Pérez en els apunts de ciència d'aquest estiu. El tema escollit per a aquesta jornada són els tornados.

 • Entre muntanyes, el documental

  “Entre muntanyes, arrels de l’arbre” és un documental sobre AINA que vol ser testimoni dels més de 40 anys de colònies gràcies a la feina de Mossèn Ramon. Un tribut i legat que es farà seguint als nens des de la descoberta de la casa de colònies amb 7 anys fins a convertir-se en l’adolescència en monitor.

  Un viatge per AINA i per la vida de Mossèn Ramon que es farà durant dos anys i que necessita de la nostra ajuda per poder-se realitzar. El seu director i guionista David Haro ens explica aquest gran i necessari projecte.

Facebook

Twitter