Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Obert per vacances

Comparteix:

L’Obert per vacances és el magazín d'estiu en què repassem l'actualitat del país i del nostre entorn, entrevistem al persontage i/o protagonista de la jornada, donem un cop d'ull a l'agenda cultural i parlem de ciència, cinema i notícies curioses.

De dilluns a divendres de 8 a 11h. i de 16 a 17h.


Obert per vacances 10 de juliol del 2017

 • El Llibre Blanc de la igualtat és un punt de partida, no d'arribada

  Hem entrevistat avui la secretària d'Estat d'Afers Socials i Ocupació, Ester Fenoll. Amb ella hem fet una repassada al camí que ha portat a l'el·laboració del Llibre Blanc de la Igualtat i a algunes de les prioritats que mostraven les seves conclusions.

 • Iridiscències

  El Luismi Pérez ha dedicat avui el seu Apunt de ciència a parlar de diferents fenòmens òptics que tenen a veure amb els núvols i la llum. Alguns d'ells, molt espectaculars visualment.

 • L'actualitat esportiva, amb el Joan López

  Tanquem el programa amb el Joan López, que ens ha fet un resum d'alguns dels temes més destacats de l'actualitat esportiva. Centrem l'atenció en l'Andorra Ultra Trail Vallnord, l'actuació de Marc Casal a la Copa del món d'Sky, i la polèmica sobre el possible fitxatge de Jaime Fernández amb el MoraBanc Andorra.

 • Entrevista a Gerard Claret

  Avui a l'"Obert per Vacances" edició tarda convidem al director del Festival Narciso Yepes, Gerard Claret. Amb ell donem tots els detalls de la 35ena edició que tindrà lloc del 6 al 22 d'octubre amb artistes de primer nivell.

Facebook

Twitter